by

GspTv.ro, acum pay-per-view

GspTv.ro intră (începând de pe 6 august 2009) în sistemul „pay-per-view”, devenind primul site video din România ce oferă conţinut pe bază de abonament plătit. Preţurile vor varia între 2 şi 6 euro:

Preturile abonamentelor sunt urmatoarele: 2 euro/saptamana, 4 euro/luna si 6 euro/doua luni (+TVA), iar plata se poate face cu cardul. In perioada 31 iulie – 6 august, utilizatorii vor avea acces gratuit la tot continutul video de pe site.

Asta după ce oricine putea viziona pe gsptv.ro rezumate, goluri şi declaraţii, fără să plătească nimic. Din câte ştiu gsp.ro deja oferă meciuri live contra-cost. Mai multe detalii aici.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Nu sunt foarte interesat de GSPTV si de programele pe care le difuzeaza, insa daca calitatea este buna cred ca se merita sa platesti pentru un meci „perfect”!

  2. Nu stiu cum vor primi romanii aceasta modalitate de a vedea fotbalul din Liga I insa preturile mi se par rezonabile, eu unul as da.

  3. Din pacate pt ei, si-au cam luat teapa cu drepturile pentru liga 1.Au costat multi bani, iar lumea le vedea gratis, pe net.Eu unul cred ca nu va avea efectul scontat de ei acest pay per view…romanii nu sunt obisnuiti cu acest gen de abonamente

  4. cat timp cat se poate vedea live online pe net nu o sa scoata mare lucru.. oricum..faptul ca incearca sa profite de „microbii romanilor pentru fotbal” nu le aduce prea mult castig.. oricat de microbist ar fi..romanu tot nu deschide buzunaru pentru un meci:D

    pana cand se vor hotara sa-l dea free traim cu d-astea http://onmysite.ro/sport

  5. LOL….GSPTV chiar nu are rating frate….pai ma uitam intr-o seara la mircea badea pe antena 1 si prezenta niste ratinguri…..ratingul de clasa unu pentru gsp era 0,00….LOOOL

  6. Este o prostie dupa mine. Nu poti sa vi si sa ceri bani acum cand pe internet aproape totul este gratis. Asta se datoreaza faptului ca nu si-au scos banii pe care i-au platit pe Liga 1.