by

Hai sa fie un concurs

Lasam balta toate planurile pentru nu stiu ce concurs. Facem unul „fulger”, fara nu stiu ce premii. Doar un Mp3 Player – Teac (MP222) de 2GB. Ce trebuie sa faci? Un simplu review despre blogul meu :) Nu ma intereseaza daca e lung sau este scurt. Nu vreau zeci de link-uri, e de ajuns si unul. Cer sa fie cel putin un link catre blogul meu, dar articolul sa contina o fraza prin care se anunta participarea la acest concurs. Poti sa ai blogul de ieri sau de un an, nu ma intereseaza. Poti sa scrii de bine, poti sa scrii de rau, nu ma intereseaza.

Daca persoana ce scrie articolul este un comentator fidel al blogului, aceasta va avea un plus. Concursul dureaza … 7 zile. Pe 10 august la ora 20:00 voi anunta castigatorul.

Pentru ca premiul conteaza, mai jos cateva detalii despre respectivul mp3 player:

Lungime: 70mm
Latime: 36.5mm
Inaltime: 13mm
Greutate: 35gr

Tip produs: Flash player
Interfata: USB 2.0
Capacitate stocare: 2 GB
Sunet
Suporta format: MP3, WMA, DRM 9/10

Continut pachet: Manual, Driver CD, USB Cable, High Quality Headphone with strap, 1 x AAA Battery

Caracteristici: – 2 Color OLED-Display
– Tuner FM
– ID-3 Tag / Lyrics support / Voice Recording
– Egalizator: Jazz, Classic, Roc, Pop, Normal

Tip baterie: 1 x baterie AAA (pana la 10 ore autonomie)

Si inca ceva: cine scrie primul review de peste 255 caractere are un plus :)

Si nu e singurul. Vor mai fi, chiar mai dese. Scoatem bani din propriul buzunar. Cred ca v-ati plictisit de premii gen: review-uri, stick-uri si bannere pe blog. Pentru o mai buna evidenta, rog pe toti cei care vor participa la concurs sa lase un comentariu ce sa contina link-ul catre review.

Edit: Pentru ca ati vrut banner, s-a facut si un banner cu ajutorul unui prieten.

Mp3 Player

Bineinteles ca aveti un plus daca acest banner apare pe blogul dvs timp de o saptamana :)

Lasă un comentariu

Comment

19 Comments

 1. Da, doar ca nu o sa primesti acel „+” legat de primul review de peste 255 caractere, insa vei primi un „+” deoarece esti un comentator fidel al blogului meu :)

 2. in continuare, ma abtin sa particip la concursuri din cadrul blogosferei, indiferent de premii… :D

 3. Ce intelegi prn concurs fulger? Un concurs care dureaza 3 saptamani?
  Oricum … cred ca o sa particip (desi am sanse mici de castig) doar pentru a te mai sfatui in materie de design, pentru ca (,) continutul este original …

 4. Un concurs fulger poate fi unul care dureaza o zi, insa pentru mine inseamna un concurs „peste noapte”, fara prea multe premii, fara prea multe ganduri. De asta am pus acele ” :)

 5. O mica modificare: concursul se va incheia in aceasta duminica, pe data de 10 august, ora 20:00 :)

 6. Am observat mai sus ca se vorbeste in review si despre codul temei folosite. Si nu cred ca are vreo relevanta pentru asta, pentru ca oricum e tema free, si niste chestii minore de cod nu schimba cu nimic ceea ce vede cititorul. Sa iti spun eu sa schimbi nush ce linie de cod, nu cred ca e relevant. Parerea mea :)

  Sau e? Ca daca e asa, scriu si eu. Sunt la informatica :))

 7. @Vali: Fiecare face review-ul cum doreste, am spus ca nu ma intereseaza ce scrie in el, insa la final fii sigur ca cel mai bun review va fi premiat :)