by

Hai sa promovam ceea ce merita

Alexandra are o voce minunata, poate chiar una dintre cele mai bune din Romania. O stiu de mult timp, insa de cand a aparut la videochatul eok.ro am aflat tot mai multe despre ea, i-am ascultat piesele si m-am convins cu adevarat de talentul ei. Aceasta participa cu piesa asculta-ma, la Battle Of Songs. Ea va roaga sa ascultati piesa „Asculta-ma”, iar alaturi de ea va indemn si eu sa faceti acelasi lucru, pentru ca merita. Lasam la o parte artistii si artistele din Romania care fac playback, avem de a face ce cu o adevarata voce, insa care nu este cunoscuta. Nu iti mananca decat cateva minute din timpul tau sa iti faci cont si sa o votezi. Nu zi ca votezi peste 10 minute, deoarece vei uita.

In timp ce te inregistrezi si iti iei un credit prin sms, asculta piesa sa vezi ca nu vei regreta acest lucru in nici un moment. Puteti sa ascultati si sa votati melodia ei aici. In acest moment Alexandra ocupa al 5-lea loc, cu 128 de voturi. Hai sa o ajutam sa ajunga acolo unde merita :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Poate ca o sa par necioplit, dar tu, ca artist, trebuie sa ma convingi pe mine, ca ascultator, sa te votez, nu sa ma rogi.
    Vocea nu se aude asa de bine pe unele portiuni, iar pe refren nu mi se par potrivite acele sunete, mai ales acel A pronuntat putin inecat. Deci daca e sa fiu obiectiv nu as vota melodia.

  2. @trance1st – ne bucuram ca-ti place piesa!

    @escm – nimeni nu te roaga :D ci doar iti aduce in atentie. Vocea se aude asa cum am vrut pe toate portiunile: natural.

  3. @escm: Daca inca nu te-ai convins de vocea superba a Alexandrei, asculta celelalte piese ale ei pe eok.ro sau piesa „Beatiful life” pe alexandra-alec.ro :)