by

How to Web 2010: 3-4 noiembrie @ Bucureşti

Mi-am dorit să ajung la How to Web imediat cum am zărit primele informaţii legate de eveniment. Dorinţa mea a ajuns să se îndeplinească, aşadar, pe 3 şi 4 noiembrie voi fi la cea mai mare conferinţă web din România, unde îşi vor face apariţia ca speakeri nume precum Ramu Yalamanchi (fondator, CEO – Hi5), Mike Butcher (chief editor TechCrunch), Patrick de Laive (co-fondator The Next Web) şi Christian Heilmann. Întreaga listă de speakeri o găsiţi aici.

Să stai faţă în faţă cu oameni care reprezintă un model pentru tine şi îţi doreşti să ajungi ca ei reprezintă un vis devenit realitate. Chiar dacă pare un preţ mare pentru România, faţă de celelalte conferinţe de top din afară, suma este destul de mică. Dacă vă puteţi permite şi sunteţi pasionaţi de mediul online în adevăratul sens al cuvântului, este o oportunitate ce nu trebuie ratată.

Cine vine?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sună interesant, cred că voi apărea şi eu pe acolo :D Nu sunt eu un mare specialist dar cred că le voi înţelege termenii :))

  2. Am veni noi mai mulți, dar e mai bine să mergi numai tu și apoi să ne povestești cum a fost. Poate într-o dezbatere. Mult succes… și LA MULȚI ANI pentru ziua de azi!