by

HWPedia – Blog review

Am ajuns cu reviewurile la HwPedia, un blog la inceput, aparut in luna septembrie a anului trecut. Designul este dragut, culori de baza fiind alb + albastru deschis. Nu prea imi place headerul, ma refer in special la banner, nu inteleg ce treaba are acel icon cu blogul si oricum este mult prea simplu.

Pe blog gasesti articole interesante, iar in cele 4 luni de blogging a adunat 206 posturi, insa din pacate doar 250 comentarii. Imi place foarte mult aceasta statistica pe care o poti gasi in sidebar. Dupa parerea mea sidebarul este mult prea gol, doar categorii, linkuri si anunturi de la adsense, ar mai trebui pus in primul rand arhiva si diferite chestii de genul: ultimele comentarii/articole, cei mai activi comentatori.

Tot in sidebar am gasit o iconita „nofollow free”, banuiesc ca foloseste acest plugin. O chestie foarte interesanta deoarece cu ajutorul acestui plugin dai vizitatorilor tai un motiv in plus sa te comenteze. Pentru mai multe detalii sfatuiesc creearea unui articol in care sa mentionez ca folosesti acest plugin.

Despre integrarea anunturilor de la adsense nu prea am ce sa comentez, insa este putin proasta zic eu. Un lucru stiu sigur ca nu e bun, combinatiile de culori nu sunt tocmai bune iar din acest motiv se pot trece usor cu vederea aceste anunturi.

Lipseste un nou lucru important, abonarea prin FeedBurner. Pentru a creste numarul cititorilor, ofera-le acestora posiblitatea de a te citi zilnic prin e-mail sau cu ajutorul unui client RSS.

Sper ca sfaturile mele sa fie de folos. Succes in continuare cu blogul!

Lasă un comentariu

Comment

  1. mie nu imi place faptul ca intai sunt reclamele si abia dupa aceea categoriile si etc … trebuie sa scrol down o gramada pana ajung la ele … e cam stresant sincer si lucrul acesta iti poate dauna.

  2. Intotdeauna sunt deschis criticilor.
    Post deste nofollow-free am, feedburner am. Adsense am incercat sa-l fac mai „ascuns” pentru ca nu pun pe prim plan monetizarea, ci aspectul general al paginii. Pe viitor doresc sa rearanjez sidebar-ul, sa scot unitatea adsense din el si sa pun best posts, last comments si top commentators, si eventual archive.

  3. nu zice nimeni sa nu ai adsense .. toata lumea are .. dar parerea mea e ca deranjeaza acolo unde sunt puse acum