by

Idei interesante pe twitter

Dacă 2008 a fost anul blogurilor, clar că 2009 este anul fenomenului „microblogging”. Spun asta pentru că din ce în ce mai multe persoane folosesc twitter şi tot mai multe idei îşi fac apariţia aici. Lăsăm la o parte faptul că magazinele online, firmele şi chiar blogurile apelează la acest serviciu, pentru a se promova.

În primul rând au apărut evenimentele legate de microblogging. A fost RoTweetMeet la început. Anul acesta a apărut BeerTweetMeet şi chiar o conferinţă: RoTwitter Conference. Lumea preferă acum să facă livetweeting decât liveblogging de la diferite întâlniri online.

Şi-au făcut apariţia diferite hastag-uri, prin intermediul cărora poţi afla lucruri noi şi chiar te poţi distra (#inlumeaperfecta, #celmaibine, #celmairau, #originilemele, #succesuri, etc.). Despre experimentele de genul a scris şi Buddha, de la care aşteptăm şi o concluziile.

Adrian Ciubotaru a lansat @tweetika, unde sunt organizate diferite concursuri pe bază de indicii, cu premii în cărţi. Contul deja are 300 followers în nici două luni.

Recent au apărut şi interviurile pe twitter: #twinterviu. Un alt lucru interesant, atât timp cât nu se întrece măsura şi nu va lua toată lumea „twinterviuri”

Au apărut şi primii bani făcuţi pe twitter (nu mă refer la mine). Lista poate continua, însă am dorit să enumăr ce e mai important. Rămânem să vedem ce urmează!

Nu uitaţi că vă puteţi prezenta contul vostru de twitter aici. De asemenea, mă puteţi urmări la: @DanielDamian.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Nu toata lumea, Lungu Alin.
    Cata lume din lista ta de messenger are cont de twitter?
    Eu ma refer la lista mea cu colegi, nu cea cu bloggeri: 0. Defapt 1 – pe care l-am convins eu.
    :-S

  2. Multa lume nu stie, sau nu are chef sa intre pe Twitter. Ii va veni si lui vremea de glorie asa cum a fost si cu Hi5-ul, care dupa mine, este pe duca.