by

Ii rasplatim pe gameri sau ne batem joc de ei?

The Crims e un joc online pe care il stiu de ani de zile, insa m-am lasat de mult timp de el. Eram fan, imi placea la nebunie si nu ma puteam considera dependent. Premiul pe atunci nici 100$ nu era, insa cifra de afaceri pentru creatorii jocului sau cei care se ocupa de el cred ca ma lasa cu gura masca.

Site-ul are Alexa 4,667 si PR 5. Sunt o gramada de metode interesante de a face bani din jocul asta, insa eu nu vad decat 3 bannere, toate aruncate intr-un colt. E un joc fain, in care nu numai ca trebuie fii putin inteligent, ci si escroc. Are o poveste faina si merita incercata, in ciuda faptului ca sunt disperati care stau 24 din 24 de ore pe el, iar tu abia iti faci timp de un sfert de ora. Acum, stau si ma intreb: unii isi petrec zile intregi pe acest joc, mai investesc pe deasupra, dar pentru ce? Pentru distractie, inteleg, dar doar 400$ premiu pentru cel care termina pe primul loc?

Din pacate asa nu se intampla doar la acest joc, ci la multe altele. Inteleg ca e o investitie pentru servere sau ce le mai trebuie lor, insa la gameri nu se gandeste nimeni? Fara ei, nu numai ca nu este farmec, dar se duce tot proiectul in jos. Hai sa zic, daca s-ar da niste bonusuri ar fi ok, dar jucatorii inca trebuie sa mai investeasca in credite, care se iau prin sms-uri.

Ma lamureste si pe mine cineva de ce nu se rasplateste miezul unui joc? Nu ar mai exista „fair-play”? Oricum nu exista. Nu ar mai fi pura distractia? Probabil, dar totusi… 800$ investitia

Lasă un comentariu

Comment

  1. The crims mi se pare acum un rahat de joc. Il jucam si eu acum vreo 3-4 ani dar niciodata nu am mierut prea mult timp cu el…

    Oricum au aparut o gramada de asemenea jocuri pe Facebook si Myspace. Culmea e ca au o gramada de trafic.

  2. Se bazeaza pe faptul ca gamerii joaca de placere si nu pentru bani, asa ca nu au niciun interes sa mareasca premiul.
    Nici nu se merita sa joci pentru premiu pentru ca pierzi o gramada de timp si bani pe sms-uri si la final tot nu castigi.