by

Împreună am trăit

Imediat intrăm în 2009. De fapt când veţi citi acest articol vom fi în 2009. Am trăit cu toţii un an plin, însă parcă ieri sărbătoream intrarea în 2008. Am trăit împreună articolele de pe acest blog, am sărbătorit fiecare reuşită, am trăit împreună totul. Mulţumesc astfel celor aproximativ 400 de cititori care intră zilnic pe blogul meu. Promit că în 2009 o să mă ocup cu adevărat de acest blog, în ciuda faptului că acesta va fi anul în care voi lansa blog18.ro şi probabil alte proiecte.

Veţi vedea un nou design, unul unic. După zile întregi în care l-am înnebunit pe Bogdan cu detaliile pentru noua temă, după nopţi fără somn în care gândeam planurile pentru o relansare, iată că a venit. Merită toţi banii şi sunt mândru de investiţia făcută. De acum înainte totul se aseamănă cu o pasiune pură.

Vreau ca 2009 să fie anul nostru, anul bloggerilor sub 18 ani, anul celor ce stau în anonim şi se mândresc cu un număr cât de mic de cititori. Îmi doresc din tot sufletul să reuşiţi ceea ce vă propuneţi şi să vă mândriţi cu proiectele voastre. Sunt sigur că mulţi dintre voi vă doriţi ca în 2009 să porniţi un plan mare. Toţi avem câte o dorinţă de genul. Toţi simţim că vrem şi trebuie să dăm lovitura, sau dacă nu toţi, noi ăştia mici şi visători.

Haideţi să ne mobilizăm în 2009 şi să ne concentrăm pe o idee ce poate duce la succes. Haideţi să dăm noi startul. Ţineţi minte, dacă nu munciţi deageaba aveţi pretenţii. La mulţi ani!

Lasă un comentariu

Comment

17 Comments

 1. La multi ani Dany!

  Ps: E frumoasa tema, doar ca poza din header e prea… nu stiu cum sa-ti explic ai putea pune un blur sau ceva :-?.

 2. Dany, te rog, spune-mi şi mie cum faci să pui imagini pentru fiecare post, dar cand dai citeşte mai departe dispar. Ce plugin e?
  În rest, multă baftă şi la muli ani!

 3. Bogdan a făcut tema, el a făcut şi această treabă. Nu este plugin. Vezi că are şi BlogOhBlog (Jai) o temă de genul. Uită-te peste codul ei, poate te ajută.

 4. La multi ani!
  Imi place mult noul design al blogului :D
  Anul bloggerilor sub 18 ani…jumate de an al meu :))

 5. LA multi ani Dany. imi place noua interfata a bogului tau. e faina.
  cum spuneai, speri ca anul asta sa fie al bloggerilor minori. sant perfect pro!
  :D

 6. Se pare ca mai toata lumea isi schimba temele in 2009, pana si eu. E frumoasa tema, contrasteaza oarecum cu faptul ca cea veche era mai deschisa, dar merge. La multi ani si tie!

 7. Imi place ca folosesti verbe active si indemni la actiune. Foarte optimista si deschisa viziunea ta, si orientata spre rezultate.

  E Ok stilul tau, motivant. :)

 • Vezi alte articole pe tema