by

IMTO 2009

Vineri şi sâmbătă am fost la IMTO 2009, eveniment organizat de Ciprian Gavriliu şi Play the Balls. Două zile pline de prezentări, workshop-uri şi discuţii din care am învăţat lucruri faine. Am avut ocazia să cunosc persoane precum Ciprian Stăvar, Adrian Soare, Adriana Iordan şi l-am revăzut pe Dorin Boerescu, cu care am discutat despre Bakemono şi proiectele sale.

Pentru a afla tot ce s-a discutat vedeţi live blogging-ul făcut de Marius Sescu – aici. Mă uit pe notiţe şi pe ce a scris Marius şi îmi dau seama că toate prezentările au fost interesante. Dacă în prima zi discuţiile dintre participanţi şi speakeri s-au derulat mai mult în particular, la workshopurile de ieri a fost o „lejeriate” mult mai mare, mai multe opinii, iar cei din sală s-au simţit mult mai „aproape” de vorbitori.

Nota 10 cu + pentru:

– Adriana Iordan (atât pentru prezentarea legată de ce a învăţat din greşelile făcute în online marketing, cât şi pentru worskhop-ul din a doua zi, în care a vorbit în special despre Google AdWords şi campaniile ce pot fi făcute prin acesta)
– Claudiu Murariu (am învăţat lucruri interesante legate de Google Analytics)
– Ciprian Stăvar (un workshop ţinut în a doua zi ce merită numai laude; dacă mie mi s-a părut util ca un simplu participant şi am luat notiţe ce mă vor ajuta, pentru cei care lucrează cu magazine online au fost câteva ore de discuţii cum greu mai prinzi)
Krumel (de mult aşteptam să notez aşa de multe lucruri legate de SEO – pentru mine a fost prezentarea cea mai tare)
– Kaspersky (foarte amabili, deschişi la discuţii; nu numai că mi-au dat un carneţel pentru notiţe, o cană, un pix şi mingi pentru stres, dar m-am făcut şi cu o licenţă pentru un an)
– organizatori, bineînţeles, care au realizat cel mai tare eveniment la care am fost în acest an

N-a fost doar marketing online, ci şi distracţie, în prima seară, unde s-au jucat ore bune de poker, iar fiecare s-a lăudat cu bancurile ştiute de el, pentru a se stârni încotinuu numai râsete.

Apropo, n-am ieşit din sfera blogurilor, deoacere am vorbit cu Dorin despre proiectele online, atât ale lui, cât şi ale mele (din câte îmi aduc aminte) şi Bakemono. Ştiaţi că el a dezvoltat primul nişa cursurilor valutare? Recent a relansat convertor.ro (care e primul site de acest gen). Pentru cei interesaţi de curs valutar chiar merită încercat!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Da, intradevar a doua zi a fost mult mai ok. S-a discutat concret si tehnic ceea ce mie mi-a placut. S-a vazut ca multimea a fost mai deschisa, a pus mai multe intrebari iar speakerii au avut rabdare sa ne raspunda chiar si la cele mai penibile intrebari.

    Workshop-urile au fost baza.

  • Vezi alte articole pe tema