by

In cateva randuri (2)

Abia am ajuns acasa. Am plecat la sala de net cu un prieten, am luat doi saci de gunoi pentru a ii arunca la garla (inainte aveai voie sa ii arunci aici, insa acum cica primesti amenda). Unde pana mea sa arunc gunoiul frate? In toata comuna asta, nu este nici un loc de aruncat gunoiul, peste tot iau amenda. Sa ma duc sa-l arunc pe campuri? In fine. Mergem noi, vine un mosneag, se opreste, se uita la noi si isi continua drumul. Ajunge in ograda lui, noi ajungem la garla. Ma uit la el, mosneagu era cu ochii pe noi. “Ma, se uite ala, nu-l arunca!”. Ma chinui degeaba, gunoiul deja era aruncat. Ne uitam la mosneag, la care el ne ameninta aratandu-ne pumnul. Da da, hai pa :)

Cand ajungem la sala de net, vine tipa de acolo: “Haideti sa va fac o bucurie: astazi nu a mers netul si nici nu va merge”. Ouch. Asta este, avand in vedere ca e prima data cand se intampla asa de cand e sala de net, nu-i cine stie ce problema.

Aseara m-am apucat de citit “O scrisoare pierduta”, iar astazi am terminat-o. Vreau sa termin maine si: “O noapte furtunoasa”. Tocmai mi-am dat seama ca imi place sa citesc :)

Imi pun un film, dupa care ma duc sa culeg niste corcoduse, apoi merg sa vad ce iaz este facut prin satu ista’ (pardon, comuna asta), vin inapoi, probabil ma duc la un prieten, apoi posibil sa fac un fotbal, iar mai departe nu stiu. Bafta tuturor!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Gunoiul se arunca la….tomberon. Bineinteles, tomberonul nu apare nicaieri in zona cu anunturi de genul asta, dar nah…