by

Inca putin si intram in 2008

E 23:36, mai sunt 24 minute si intram in 2008. La televizior doar tembeliziuni, manele si prosti. In lista de Y!M majoritatea „la tv” / „te pup mult” / „an nou fericit, bucurii, etc.”.

Am incercat sa vad un ultim film in 2007: Underdog. Porcarie, mi s-a oprit la jumatatea filmului, nu stiu ce dracu avea, mai incolo nu mergea … Am vrut sa copii altul de pe oDC insa era acelasi film de la acelasi user.

In fata telefonul mobil, n-am sunat pe nimeni, n-am urat la nimeni LMA, n-am trimis nici un mass pe yahoo, doar la prieteni le-am salutat si le-am urat un an nou fericit.

Presimt ca acesta va fi ultimul post din 2007. S-a facut 23:40 si mai sunt 20 minute si Romania intra in 2008. Ia sa vedem, care va fi ultimul comentariu de pe acest blog din 2007 :) ?

Probabil veti citi acest articol in 2008. Vreau sa va urez si eu (asa la urma) un an nou fericit alaturi de cei dragi si fie ca visele dvs sa devina realitate.

Mai presimt ca voia vea un an nou foarte urat daca nu dau telefoane si un mass, asa ca ma pun la treaba, sun rudele si prietenii :D

Toate cele bune!

Edit: Am intrat in 2008. Ultimul comentariu din 2007, mai exact comentariul 835, a fost lasat de Cristi, chiar la acest articol :) – la tot acelasi articol, tot acelasi comentator (Cristi) a lasat si primul comentariu din 2008;

pfff…., ce zgomot, cate artificii, cati bani aruncati …

Lasă un comentariu

Comment

  1. Auzi e trist eu toata seara de revelion mai schimbam pe CNN, era cel mai inteligent post de TV pe care puteam sa il vad atunci. In rest numai porcari. Oricum anul asta nu am avut chef de petrecut si am stat acasa, La Multi Ani tuturor, tot ce va doriti si fie ca voi si cei apropriati voua sa se simta iubiti si fericiti.

  2. Da, 2008. Alt nou aceleasi sentimente si aceasi mizerie in tara. Eu nu ma simt altfel, voi va simtiti schimbati sau vedeti ceva schimbat in jurul vostru? Eu nu eh… poate la anu….. in totdeauna la anu :(