by

Încă un semestru şi…. gata!

Este 11:22, 8 februarie. Acest articol îl veţi citi de fapt mâine, pe la ora 8:00, când eu voi fi la şcoală să ascult discursul dirigului pentru noul semestru: da, nu chiuliţi, aveţi grijă ce faceţi, de data asta chiar vă scad nota la purtare, vedeţi ce faceţi la chimie, fiţi atenţi, etc. Uite aşa începe noul semestru, cel mai important de altfel. Sfârşitul a 4 ani, 8 semestre, 4 clase, în fine, încă nu s-a terminat, deci nu are rost să discut.

sleep-learning

Ţin să urez tuturor celor ce au ghinionul să se ducă la şcoală un semestru cum n-a mai fost vreodată, iar aici vă las pe voi să interpretaţi acest sens. Cu o uşoară dezamăgire urez baftă şi celor la care vacanţa abia a venit.

A trecut vacanţa şi asta este. Au fost zile întregi de timp liber şi am dormit cum de mult n-am mai avut ocazia. Să dea Domnul să am la fel de multă baftă cum am avut în semestrul anterior şi să zâmbesc la final.

Până una alta, vă recomand să citiţi amintirile lui Andy legate de liceu, colegi şi profesori. Eu am să scriu nişte articole care se vor publica în cursul acestei săptămâni. Sper să mai am timp şi de altele. Am lungit-o destul de mult aşa că nu mai spun nimic, decât multă baftă!

Lasă un comentariu

Comment

12 Comments

 1. Nu putem sa iti uram decat multa bafta!
  P.S. Nu mai provi si tu lucrurile asa naspa. Perioada asta insemna si mult FUN si multa distractie. Gusta din ele linistit, ca de abia de caum incepe sa fie „dulce”! :D

 2. Bafta azi, acum. Inca 4 luni care in parerea mea reprezinta timp mort, neproductiv. Eu deja am inceput numaratoarea inversa pentru finalul scolii :) Nu, nu sunt a 12-a sunt doar extrem de nerabdator sa termin scoala

 3. Bafta la scoala si nu va mai victimizati atat :D

  La varsta voastra este normal sa invatati, ca toti aia care acum uitam de anii aia, am trecut prin asta. Si nu ne-a mai omorat nimic. Invatati cat de bine puteti si pregatiti-va pentru rahaturile care urmeaza. Scoala e cea mai simpla chestie, mai ales daca ai dupa aia parte de cine stie ce job „nasol”.

  Note mari sa aveti :)

 4. da…. scoala…
  iarasi tre sa ne trezim de dimineata…
  azi dimineata… deabia puteam sa ma trezesc.. :P
  oricum. imi place la scoala :D.

 5. e ultimul semetru din cele 8 de liceu , frumos mai era cand jucam o carte (nu de romana sau mate) in timpul orelor , frumos era cand mai plecam de pe la o ora sa mai stam si noi la un suc , frumos era cand puteam si copia la fizica , frumos , dar urat cand ne dadeau teze , teste , portofolii si atestate , frumos sau urat a mai ramas un semestru din cele 8 asa ca trebuie traite din plin

 6. Mult succes.Dany parcă tu dai teză naţională sau mă inşel?În orice caz multă baftă în noul semestru.

 7. nah….pai incepe un semestru nou, apare celalalt, imediat dai de al doilea din a noua shi asha mai departe….trece repesde>:D<…numai ca conteaza cum trece:P

 8. Mult succes! Eu as vrea sa mai fiu la scoala, macar o zi. Toata viata invatam, facultate, master, doctorat, specializari, taininguri, cursuri de specializare si altele. Acum ai ocazia sa te ocupi doar de invatat. Dupa facultate vei avea de invatat si de mers la birou, platit diverse facuturi la timp, schimbat becul in bucatarie, mers cu pisoiu la veterinar,facut curat in masina.:)