by

Intrebare intrebatoare – MythBusters

Intrebarea e urmatoarea: daca un camion plin de pasari isi pierde intreaga incarcatura, va deveni astfel mai usor? De exemplu: Avem un camion, punem 20 pasari in el. In timp ce pasarile vor zbura, greutatea camionului va fi aceiasi? Probabil niciodata nu v-ati pus aceasta intrebare. Daca e sa ne gandim rapid, am raspunde: nu. In timp ce pasarile zboara, greutatea numai este aceiasi, ca atunci cand pasarile nu se misca. Insa, nu acesta este raspunsul corect. Va invit sa vizionati astfel un episod de la Mythbusters referitor la acest mit, un mit destul de interesant dupa parerea mea.

Lasă un comentariu

Comment

11 Comments

  1. Am vazut si eu emisiunea si… din pacate nu le-a iesit faza dar , a fost interesant sa vedem 20 de porumbei zburand intr-un camio :)

  2. Cum adica nu le-au reusit faza? Au demonstrat cu doua cazuri diferite ca mitul este fals :)

  3. Pey de asta am zis ca nu le-a iesit , pentru ca nu au putut confirma ca daca pui… bla bla… , camionul va fi mai usor .

  4. Asta nu inseamna ca nu le-a iesit. Nu le ieseau daca cu un ex raspunsul era da, iar cu alt ex raspunsul era nu. Le-a reusit total acest mit, numai spune prostii :)

    @eukristian: Te-ai uitat frate la clip? Ce spui tu e o prostie, ai citit articolul pana la capat?

  5. sa mor, nu de alta.. da oameni astia sunt retardati.. dasta ii si urmaresc.. misto caricatura :D

  • Vezi alte articole pe tema