by

Inundatie la tara

Am inteles ca pe la Iasi a fost destul de urata treaba cu ploaia, insa in Tg Frumos, Costesti, Giurgesti a fost dezastru. Revin luni cu poze, in speranta da am sa reusesc sa fac un reportaj zilele astea. Acum chiar ca inteleg ce inseamna sa fii inghitit de ape, ce inseamna inundatie. Am inteles ca s-au intamplat destul de multe in Pascani si Ruginoasa, insa nu stiu prea multe detalii.

Ramane sa ne citim saptamana viitoare. Marti sau miercuri ma intorc in Iasi. Va doresc un week-end placut, alaturi de cei dragi :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. cica si prin Craiova iesea apa din gurile de canale mai rau decat artezienele din centru :D

  2. Eu intre ploi incarc generatorul la PC. Cum incepe sa ploua, cum s-a zis cu electricitatea.

  3. La Pascani nu s-au intamplat asa de multe. Au fost inundate trei strazi intr-o zona foarte joasa si… a fost furtuna toata noaptea.

  4. La Ruginoasa, o casa sant sigura ca a fost inundata.Sant destul de multe sticaciuni in acea gospodarie.Si mai aiurea este ca nimeni nu a facut nimic.Nu vreau sa fiu rea(imi cer scuze pentru aceasta), dar primarul nici macar nu a mers sa sa vada, nu a facu nimic ca apa sa fie scoasa din acea locuinta si din curte. Desi s-a sunat la pompieri, acestia nu au venit.:((