by

iPhone, da sau nu?

Toata lumea vrea iPhone. Pentru unii e mai mult o fita, pentru altii chiar le trebuie. Acum doua seri Gabi ne-a spus la meet o gramada despre el, convingandu-ne ca daca ai nevoie de o astfel de „jucarie” merita toti banii. Pentru cei sub 18 ani chiar nu vad rostul, sunt o gramada de-a telefoane mobile mult mai ieftine, care nu au asa de multe facilitati, insa merita banii.

Pe marketonline este un iPhone 3G de 16 GB, la 3.299,97 RON, cu o garantie de 12 luni. Steve Jobs spunea ca un iPhone 3G e de doua ori mai rapid decat unul obisnuit. Display-ul touchscreen este de 3.5″ la o rezolutie de 480 x 320 0pixeli. 3 parti tari pe care le gasim si pe marketonline sunt: Accelerometru (imaginea se roteste in functie de pozitia telefonului), Push e-mail (noile mesaje de e-mail sunt transferate in mod instantaneu si activ in telefonul tau mobil – cand ai un nou e-mail, primesti o notificare în telefon de la serverul tau de e-mail); Senzor de lumina ambientala. Accelerometrul chiar este tare, deoarece nu mai este nevoie sa rotesti imaginea, ci doar telefonul.

Camera foto este destul de slaba, insa rezolutia pentru poze este de 1600 x 1200 pixeli. Daca doriti un telefon cu o camera care sa va ajute atunci cand nu aveti cu ce sa faceti poze, puteti incerca cu iPhone, desi s-ar putea sa va dezamageasca. Nu are rost sa imi dau cu parerea. Am vazut si HTC Diamond, vroiam sa imi iau, insa stiti cum apar chestiile de genul: pe cat de repede vin, pe atat de repede pleaca. Daca credeti ca aveti nevoie de un iPhone, de facilitatile lui, puteti sa-l luati. Aveti de unde alege: simplu sau 3G, de 16GB sau 8GB si lista poate continua.

Lasă un comentariu

Comment

  1. nu te sfatuiesc sa-ti iei HTC Touch Diamond, dar asta este doar parerea mea.
    mai sunt ai alte telefoane care mi se par destul de bune si au si accelerometru, de exemplu: Sony Ericsson W950i sau W910i (nu mai stiu exact, scuze)

  2. iPhone e mult mai bun. M-am jucat si eu pe al lui Gabi, m-am jucat pe iphone si la blogmeetul de la Yes si in general prin magazine… I love it..si ma pun pe strans pentru unul. Apropos e 450 euro la „baieti” … iPhone + Jailbreak = love

  3. Sincer, eu cred ca deasupra necesitatilor unora sunt fitele. Pentru ca un telefon ar trebui sa ramana la stadiul de telefon. Nu as da 30 de mil pe un telefon de pe care pot intra pe internet, atata timp cat am laptopul la dispozitie. Nu stiu, mi se pare cam aiurea. Si cel mai aiurea e ca acum toate companiile copiaza designul. Si samsung si sony ericsson … :| Whatever

  4. dupa ce s-a lansat iphone 3g si a inceput sa fie promovat in foarte multe tari, au inceput majoritatea firmelor de telefoane mobile sa produca telefoane aseanatoare iphone-ului (cum e omnia, instinct.. etc.), deci cu touch-screen… insa cred ca iPhone-ul este de cea mai buna calitate… desi touch-screen-urile sant foarte sensibile. apropo, am auzit ca in curand se va lansa o versiune a iphone-ului cu tastatura (fara touch-screen).. poate va fi mai bun..