by

jocuri.net vandut pentru 6.000 euro

Yeah, oficial domeniul a fost vandut abia azi, desi oferta de 6.000 euro a fost facuta in urma cu mai bine de o saptamana. O cifra acceptabila, avand in vedere ca „jocuri” reprezinta un keyword destul de important in internetul romanesc.

Desi fostul proprietar al domeniului regreta ca a facut aceasta tranzactie , suma de 3 zerouri i-a picat cand nu se putea mai bine. Ramanem curiosi sa vedem ce va face cumparatorul cu noua sa achizitie.

Mult succes in continuare Daniel. La cat mai multe drumuri la banca in Piatra Neamt, unde tocmai te-ai mutat!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Sincer nu dadeam nici macar 1.000 euro pe domeniu. Domeniul nu are trafic deloc, e chel. Are un alexa rank de aproape 5 milioane ceea ce inseamna ca are 3 vizite pe zi… nu merita atatia bani, cam fraier ala care a dat atat!

    La banii astia cumpara un domeniu .com de 3 litere de pe sedo care ii aducea mult mai mult decat jocuri.net peste cativa ani!

  2. @Cristi: Am spus ca domeniul a fost dat, nu site-ul. Cat despre suma, cu 6.000 de euro investitie la start, iar apoi din venit 75% il dai pentru SEO, poti avea rezultatele excelente in cautarea „jocuri”, indiferent de numele domeniului. :)

  3. Un pret bun … sa se gandeasca cat a investiti si cat a scos..bineinteles ca romanasul nu e niciodata fericit..uite ca a dat un domeniu pe un Logan… :))

    si totusi cand cauti jocuri pe google nu e fruntea satului ;)