by

La tara

Neata tuturor! Ma rog, cand o sa public articolul o sa fie dupa-amiaza, dar numai conteaza. Am ajuns cu bine la tara, vremea e frumoasa, am jucat un mic fotbal, mi-am revazut prietenii de aici si abia astept sa inceapa adevarata distractie. Articolele le voi scrie la vecinul meu si le voi publica cand trag o fuga pe la sala de net. Da, este sala de net, intr-un amarat de sat (acum cica e comuna, dar numai conteaza). S-au adus cateva calculatoare printr-un proiect european, iar pentru a sta la net iti trebuie programare, deoarece e gratuit si vin zeci de copii.

Voi scrie in zilele ce urmeaza cateva articole, majoritatea cu privire la viata de la tara. Revenind la subiect. Aseara, am facut un gratar, am mancat cativa mici, am invitat si vecinul cu o fetita de-a lui. M-am dus dupa aceea la el si mi-a zis sa-i pun un film. Nu steam ce sa-i pun, asa ca am ales unul care l-am vazut: The game plan. Toate bune si frumoase, trec 10 minute, iar cand ma uit la vecinu’ surpriza: dormea bustean. Ma uit si la fetita lui, la fel. Ouch! Am ramas singur. Ma duc la cealalta fetita a lui (care era la televizor). “Tu, vezi ca a adormit tata si sora, inchide pc-ul te rog. Vezi sa nu-i trezesti.” Tare, eu ma duc sa pun un film fain, cand colo il vedeam numai eu singur :)) Astazi am sa pun sa vad How High. Apropo, niste pareri despre Kung Fu Panda se poate?

Toate cele bune.

Lasă un comentariu

Comment

  1. E ok Kung Fu Panda. Sunt cateva faza cu adevarat amuzante, dar atat. Daca iti plac fazele cu batai s-ar putea sa-l apreciezi mai mult decat mine :)