by

Leapsa amuzanta legata de sfarsitul lumii

Vroiam sa scriu un articol despre panarama de invatamant din Romania, dar mi s-a dus tot cheful. M-am gandit sa lansez o a doua leapsa, de data aceasta fiind legata sfarsitul lumii. N-ar strica sa ne mai amuzam putin.

Va provoc sa scrieti un mic articol despre „apocalipsa”. Amuzant sau nu, cu putina seriozitate sau fara, nu conteaza. De la un mic banc pana la o poveste, drumul este liber. Nu-i concurs, ci o simpla leapsa. Accepta cineva „provocarea”?

Cristi Badea, Preoteasa, Alina?

Lasă un comentariu

Comment

  1. Nu mai pot cu sfarsitul lumii! Uite cum facem, punem un pariu, daca murim pe 21 oct, nu scriu, daca pe 22 oct inaca respir, scriu!

  2. offtopic: in articolul anterior: Bafta:) ai facut o greseala. nu este incheiatt, este incheiat.
    stiu ca nu intentionat ai scris asa, se mai intampla cu noi toti.
    ontopic: buna leapsa! sa vedem cine accepta „provocarea”

  3. daca puneai permlink-ul mai bine, mai ca iti dadeam o sansa la idee :D, asa ii doar pe jumatate buna. Sa si ca ii buna strategia asta de linking, ceva in genu „scoarta de copac”

  4. Danny, is foarte curioasa sa vad ce spun altii, parerea mea personala este ca omul ar trebuii sa-si vada de treaba in loc sa se puna cu natura, singuru’ sfarsit al lumii in care cred eu este cel biblic, si dupa cum este scris nimeni nu va stii cand va veni.

  5. deci…eu am vazut un documentar…cu cele 7 semne ale apocalipsei….si al nustiu catelea semn era asta cu gripa porcina….altu era cu topirea ghetarilor din Antartica….cea ce se intampla….alta a fost cu Tunamiua ala…si mai multe…:(

  6. stiti voi cum se pune problema? acum toti fac misto cum ziceti voi ,si batjocura despre sf lumii , dar va spun si de fapt nu eu ci CUVINTUL LUI DUMNEZEU, ca in ziua judecatii o sa piara orice smecher, smecherie , batjocura si mai stiu eu ce… si mult nu mai este credetima. daca sunteti interesati despre singurul care va mai poate salva din aceasta lume pacatoasa si care va poate oferi viata vesnica , contactatima la adresa de e-mail sau cititi BIBLIA, pentru-ca este singura carte din lume care a fost insuflata de DUMNEZEU.