by

LG KU380 + Feed-uri = dorinţă îndeplinită, dar cum?

Ştiti prea bine că nu sunt un fan al telefoanelor mobile. Nu îi înţeleg pe cei care dau peste 1000 ron pe un telefon mobil, doar că e la modă şi pot face poze mişto pe ele. În fine, fiecare face ce vrea cu banii lui, aşa-i?

Nu ăsta-i baiu. Eu am un LG KU380. Uneori mai dau de momente de plictiseală şi nu reuşesc să găsesc un antidot. Când în jurul meu apar situaţii în care nu dau de o carte, un calculator, o minge sau de o simplă activitate, bineînţeles, mă plictisesc. Şi pe mp4 am doar 1,8GB de muzică. O ascult zilnic şi uneori chiar nu am chef de ea. Am jocuri (mersi colegu’ că ai avut bunăvoinţa să îmi împrumuti cartela), dar mă enervează şi alea.

Pentru cei care s-au prins din titlu: da, vreau să fac combinaţia LG KU380 + feed-uri. Cum Dany nu ştie prea multe în materie de telefoane, apelează la cititorii lui, în speranţă că se găseşte un cunoscător să îl ajute. Sunt pe abonament la Orange. Dacă se poate o soluţie mai bună decât cea cu activarea nelimitată internetului în fiecare lună sunteţi cei mai tari!

Să intru manual şi să citesc înseamnă cost suplimentar mai mare. Mai bine fac ce am zis anterior. Aşadar, se poate îndeplini această dorinţă într-un mod cât mai economic?

Merci!

Lasă un comentariu

Comment

 1. Nu ai probleme cu semnalu ? , din cate stiu eu LG au semnal mai „prost”. Nici pe mine nu prea ma pasioneaza telefonia mobila. Si nici eu nu dau cine stie ce bani pe un tel (momentan detin Samsung u700).

  In leg cu web pe mobil, no sfaturi. Nu folosesc internet pe tel. Trebuie sa fie softuri pentru asa ceva. Is curios si eu daca va posta cineva, cine e in cunostinta de cauza evidentamente.

 2. Mi se întâmplă să cadă semnalul brusc. Trebuie să îl foiesc sau să îl închid, iar apoi să-l deschid din nou. Din fericire apar rar aceste probleme. în rest e super ok.

 3. Trebuie sa suni la vodafone/orange sa le spui ca vrei sa activezi internetu pe telefon cu taxare pe loc. Dupa ce iti faci setarile telefonului si iti activeaza aia netu (dureaza ceva toata nebunia), poti sa intri pe net cu browserul tau. Probl e ca telefonul tau s-ar putea sa nu citeasca feeduri. Si mai mult ca sigur. Browserele LG sunt mai prostute dar asta s-ar putea sa fie o exceptie. Daca vrei internet calumea, iti poti cumpara un telefon cu symbian, E51 e cel mai potrivit pentru telecomunicatii, nu se compara nimic cu el, are si wireless, si 3.G UMTS, adica cele mai mari viteze existente. La platforma symbian ai avantajul ca este un OS personalizabil si sunt o gramada de programe pentru ele, inclusiv programe de citit feed, gmail, scrie posturi pe wordpress & stuff.

  Dar sunt sigur ca nu vrei sa iti cumperi un telefon nou :) . Dupa ce ti-ai activat internetul, incearca sa intri pe un site, dupa care pe feedul lui. Daca il citeste e ok. Dar sa nu iti imaginezi ceva de genu sa iti apara popup-uri prin telefon cand cineva posteaza :) Asa ceva se poate doar la symbian :P

  *vroiam sa iti spun ca internetul pe telefon iti mananca o gramada de credit sau daca ai abonament factura umflata cu cateva sute de mii, plus ca iti mai ia si bani asa aiurea daca nu faci nimic..

  Bafta :D