by

Blogul e luat la misto?

Din cate am observat, blogul e cam luat la misto, in acest moment orice imbecil poate deveni blogger.

Astazi aflu de la Blogatu’ ca s-a facut si un blog pentru o strada. Nu e de ajuns ca acuma vezi numai copy/paste pe zeci (poate chiar sute) de bloguri? Hai sa zicem, un blog pentru o scoala/clasa ar mai merge, dar si aici e luat la misto, nu mai bine merge un forum?

Maine vedem si un blog dedicat fiecarei echipe de fotbal sau orice alt sport din lume, poate vedem si un blog al familiei pe numele „Ionescu” sau poate chiar un blog al blocului unde locuiesti.

Ce putem noi sa facem? Cam nimic.

Mi-am adus aminte de un videoclip 100% adevarat, creat de Alexandru Nicolescu pentru RoBleegoFest, in care este prezentat un tip cu „aere de vedeta” care s-a decis pe moment ca devine blogger, click aici.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Un blog de scoala sau liceu e chiar necesar, mai ales daca se discuta si cu profesorii acest lucru. Dar o strada mi se pare destul de exagerat. Si totusi util.

  2. Decat un blog de scoala/liceu, nu mai bine un forum, unde oricine poate deschide subiecte, oricine poate posta, etc. Pana la urma un blog de strada ti se pare exagerat sau util, ca n-am inteles?

  3. Da oare „locatarii” aia n-au altceva de facut decat sa citeasca blogul strazii? Gandeste-te si tu putin :)

  4. De acord cu tine..HaiPa şi BlogSpot fac din blogosfera românească o adevărată mămăligă făcând accesibil tuturor crearea de blog-uri.

  5. Filmuletul ala e chiar mijto ….domane cati fraieri :))….oricum noi nu putem face nimik…oricine isi poate face un blog….:)

  6. Pai acum daca au o idee care li se pare lor ingenioasa trebuie sa o puna in aplicare, nu? Poate ajung si ei ca Zoso :)