by

Mai sunt 3 zile…

A trecut si vacanta de iarna. Mai sunt doar 3 zile pana incepe din nou scoala, pana incepe din nou stresu pana dau ochii din nou cu profesori de tot rasul si cu alti tocilari ambulanti.

A fost asa de faina vacanta asta: trezeste-te la 11, leneveste toata ziua (:|, de mult n-am mai avut parte de asa ceva. 3 saptamani de scoala si vine o noua vacanta, de doar o saptamana, cea dintre semestre.

Eu cica am de facut un proiect la religie (ca acuma asa e, se cer si eseuri de parca e biologie sau geografie, asa de importanta e religia), geografie si chimie. Nici nu stiu cand sau daca ma apuc sa le fac, am numai lene in mine.

Urasc scoala, nu ca o fac toti, insa profesorii din ziua de azi sunt doar niste prosti: vor proiecte la orice obiect, tre’ sa dea si ei un 4 sau 5, ca doar asa e la moda, de ce sa aiba copilu numai la mate si romana note proaste?

Urasc prostii din ministerul educatiei, care habar n-au ce-i scoala. Au bagat porcariile astea de teze unice, in loc sa dai capacitatea o data (la 3 obiecte) trebuie sa dai tu 10 teze unice (4 intr-a 7-a si 6 intr-a 8-a) ca doar asa e mai bine. Au facut astia din invatamant ce-au vrut ei, si se plang de ce copii au note proaste si de ce acestia chiulesc.

Sper ca in timpul saptamanii sa pot posta cel putin un articol pe zi.

Toate cele bune!

Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

  1. eh lasa ca e buna si teza unica .. va pregateste pentru viitor.

    eu la facultate dau cate 10 examene pe semestru si nu ma mai plang :)

    spre deosebire de tine eu nu am lenevit toata vacanta ci am mai si citit pe ici pe colo, nu pot sa zic invatat ca nu a fost invatat ala ..

    mai ales ca acum sunt 2 saptamani de scoala .. si dupaia 3 de sesiune in care ne rupe cu examenele :)

  2. lasa mah, daca ar fi acum scoala, te-ai bucura acum ca-i weekend, asa ca poti profita mergand de la ideea asta :D

  3. Eu as vrea sa se termine iarna mai repede ca va trece timpul mult mai usor. Ultimul bastion al distractiei va fi pe 1 mai presupun… dupaia ma gandesc numai la BAC =))

  4. of, Dany.. tu te plangi? :)) d’apai eu? La noi a predat si a ascultat de luni de la prima ora.. :))