by

Mai vin cativa in online

Dupa faza de la Realitatea Tv cu „Martor ocular” acum toate televiziunile (inclusiv cele locale) s-au dat pe ideea asta. Realitatea a venit in forta cu un site pus la punct, ce merita citit, cu stiri din RO importante, etc. Apoi a lansat lumeaincriza.ro, fapt ce arata de ce sunt demni si stiu sa profite de situatie. Se pare ca Antena 3 s-a si ea bagat in joc. Lanseaza videonews.ro, incepe promovarea calumea la vdtonline.ro si probabil ca mai urmeaza multe altele. E misto ca noi le facem lor stirile, ca noi le facem continutul, iar o stire e premiata cu doar 400 ron. Poate ca o sa prinda, cine stie.

PrimaTv probabil nu are echipa si vrea sa dea impresia ca sunt buni la inima, facand tot felul de posturi in care anunta ca ofera sansa oricarei persoane sa vina alaturi de ei. M-am uitat si eu de curiozitate sa vad ce conditii stupide ofera. Stai cu capul in stiri si le trimiti lor materiale, iar la sfarsit (adica peste cateva luni) poate da Al de sus si ajungi reporter (da, ala care pune tot felul de intrebari stupide unuia care urmeaza sa moara).

E bine ca internetul incepe sa fie bagat serios in seama. Dar, nu pot sa ma abtin: pe voi nu va dispera Tariceanu? Mi-a ajuns cat m-a intoxicat la televizor, isi face reclama acum si prin Google AdWords? Sa mai zic ca nici 0,5$ nu e click-ul? Bleah!

Hai ca m-am plictisit. Ma duc sa vad Mondenii :)

Lasă un comentariu

Comment