by

Mare mare nesimtire

Stiti de ce am fost eu nevoit sa schimb tema la blog, nu? Ca s-au apucat altii sa mi-o copieze. Cu putin timp in urma, m-am apucat sa modific mai toate siteurile mele, sa le schimb putin designul, sa incercam o varianta mai atractiva. Am pus pe doua din siteuri o tema de a lui aCosmin (penultima versiune – 2.0), s-au apucat si altii sa o bage. O fi tema gratuite frate, dar sa o bagi in ziua urmatoare dupa mine? Cauta omule alta, se supara tipul pe tine, iti strici imaginea, devii asa de nesimtit. Hai sa zic, dar ma saluta astazi sa facem link exchange!

N-are rost sa intru in multe amanunte, dar ma mir cum de n-au inceput sa copie altii tema care o am acum pe blog. Nu poti sa fii putin original in Romania asta? Nu incerci sa devii mai diferit de altii? Ai vreo influenta? Tema e gratuita, n-ai ce sa le faci.

Nesimtire, doar asta poti spune!

Lasă un comentariu

Comment

  1. Deasta e bine sa modifici tema, sa ii adaugi acel „personal touch” sa fie al tau, sa fie unic…macar asa nu te poate „copia” nimeni!:)
    Dar te saluta sa faceti si link-exchange si are aceasi tema ca tine?lol:)) asta chiar e dus…

  2. Dany, am un respect deosebit pentru tine… la varsta ta dai dovada de mai multa maturitate decat altii… totusi la capitolul cu tema trebuie sa te contrazic, valoarea unui site sau blog nu e data numai de aspectul grafic ci si de continutul original pe care-l are… atat timp o tema e gratuita nu ai ce sa faci daca si altii se inspira dupa tine… uite de exemplu eu folosesc la un proiect, tema actuala pe care o ai tu la blog inca din prima zi de la lansare (asta se intampla prin 2007) si totusi nu m-am luat de viata nimanui de ce o foloseste pentru ca nu e normal sa fac lucru acesta… cand insa cineva va atenta la continutul de pe site o sa-i sar in gat…

  3. Nu e nici o nesimtire atata timp cat tema e free trebuie sa suporti consecintele. Bineinteles, sunt legi nescrise in blogosfera care sustin ce zici tu dar nu prea le respecta multa lume si din cauza asta se merita sa dai un ban sa-ti iei o tema unica sau una modificata macar care sa fie numai a ta.

  4. daca tema e gratuita, la fel cum ai descarcat-o tu, au descarcat-o zeci de oameni. Nu ai de ce sa te superi. Nu e proprietatea ta ;) Daca vrei sa fie unica, fa-o tu unica :)

  5. totul depinde de la om la om, eu unul, am cautat mult timp o tema care sa nu o fi vazut la nimeni, si am ales una care e mai rara, dar are o gramada de lipsuri, de cateva luni tot caut o tema, care sa nu fie prea comuna, eu nu vreau sa am ceva ce am mai vazut, daca respectivul nu avea nimic impotriva nu ai ce sa ii faci, eu deocamdata raman cu cea existenta pt ca nu am gasit nimic care sa imi placa si sa fie mai aparte!

  6. E chestie de mentalitate, daca eu te citesc si vad ca tu ai o anumita thema, mi se pare chestie de bun simt sa nu folosesc aceiasi tema.
    Theme se gasesc + ca se ia o thema cunoscuta si poate fi modificata destul de mult. Thema trebuie sa fie relativ ok (sa nu sperie vizitatorul) – Punctul principal este tot continutul/felul de a scrie.