by

Marketing pe Net

Astazi ajungen cu reviewurile la Marketing pe net, probabil cel mai interesant blog din aceasta serie. Am observat ca Mpn foloseste Blogspot, fiind primul blog de pe aceasta platforma la care fac un review.

Designul este frumos, nederanjant la ochi cu o combinatie multipla de culori. Imi place mult aceasta tema, are o integrare buna AdSense si este foarte placuta pentru cititor. Blogul este axat pe afaceri online, iar continutul este 100% original. Pe blog avem articole despre Google AdSense / AdWords, Marketing pentru incepatori, Bloguri/Trafic si multe altele. Este singurul blog care m-a facut de la prima vizita sa ma abonez la el, deoarece merita toate laudele.

Este extrem de greu sa rezisti la un asemenea nivel, sa ai un asemenea blog, insa iata ca Marketing pe Net rezista usor, postand in medie un articol pe zi, dupa cum putem observa. As avea foarte putin de comentat despre acest blog, deoarece cu siguranta, ownerul stie mult mai bine decat mine ce trebuie sa faca. O prima greseala pe care am observat-o a fost la traducerea temei: unde este un comentariu, s-a tradus: „1 comentarii”, ceea ce este gresit. As putea recomanda: „Un singur comentariu / 1 comentariu /”. In footer vad CopyRightul doar pe anul 2007, iar noi suntem in 2008, deci ar trebui modificat in: 2007-2008 :)

O eventuala sugestie ar fi pentru arhiva din sidebar, sa se afiseze ca o lista finala, gen: „ianuarie, februarie, etc.”, iar pentru a se afisa ultimele articole se poate folosi un nou widget. N-ar fi rau pentru blog, sa se foloseasca tagurile si sa ramane doar niste categorii principale.

Cam atat as putea comenta la acest blog. Pot sa spun ca a fost unul dintre cele mai grele reviewuri, deoarece ai putine de comentat, iar cand faci review la un astfel de blog, este destul de greu. Nu pot ura decat succes cu proiectul, sa se tina tot asa pentru a se ajunge undeva sus :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. Intr-adevar Mpn este un blog frumos , cu articole interesante si utile .
    P.S: super tare Expresso :)

  2. articolele sunt multe si originale dar ce ziceti de PR ? Google nu are nici o informatie despre acest lucru . Conform trafic.ro site-ul are vreo 500 vizitatori la 7 zile , asta inseamna vreo 70 pe zi .

  3. Mersi pentru review. A fost o surpriza extrem de placuta, sa vad o recenzie a blogului facut de tine. Am remediat problemele sesizate, in afara de traducerea comentarii/comentariu, deoarece este un singur cuvant, doar numerele se schimba in functie de numarul comentarilor. Nu stiu cum sa fac. Daca aveti propuneri, dati-mi de stire. Si incodata MERSI.

  4. Frumos blogul Mpn ,articolele sunt interesante si in primul rand ajuta incepatori k mine in ale „bloging-ului”.Deasemenea imi place foarte mult respectul reciproc intre blogari!Respect.