by

Monden West

Initial am vrut sa scriu in acest post putin despre saptamana ce tocmai a trecut, din punct de vedere muzical, insa m-am luat cu un proiect si am zis sa va zic totul despre el. Mai tineti minte voi proiectul… Monden West? Da, ala ce nici 19 cititori nu avea conform FeedBurner. Ei uite, acel proiect si-a luat haine noi :)

Nici nu mai stiu cum am ajuns sa discut cu Vali despre MW. Stiu ca mi-a spus ca vrea sa treaca pe domeniu nou, dorind sa faca treaba buna. L-am ascultat si i-am propus sa-l ajut in promovare, el facandu-se interesat. Astfel am devenit „Project manager”. Am luat domeniul, Vali mi-a spus ca il va ajuta un tip in legatura cu tema, iar in o saptamana deja echipa avea 3 membri (pe langa noi adunandu-se Patrik, ce facea parte  din echipa de cand MW era pe subdomeniu).

Am mai facut modificari, recent intrand in echipa Deea, o fata ce chiar se tine de treaba. Acum suntem 4 si treaba merge foarte bine. In nici doua saptamani am ajuns la 125 articole, acestea continand single-uri, stiri si informatii in premiera. Vreau sa felicit cele 3 persoane ce fac o treaba excelenta. Este primul proiect in care m-am implicat si am vazut o echipa dornica de munca, care sa nu aiba nici un fel de motivatie financiara. Bravo baieti, bravo Deea!

Acum, vreau sa spun cateva cuvinte, pentru a nu aparea tot felul de comentarii inutile. In primul rand, proiectul nu a fost inceput de mine. Eu doar l-am „preluat” intr-un fel, mai mult pentru a ajuta la promovare. In al doilea rand, echipa scrie din pasiune (dupa cum am spus mai sus)! In al 3-lea rand, sa nu se trezeasca cineva: „A, si voi credeti ca luati monden.info sau DivercityCafe?”. NU!!! Cea mai mare prostie este sa se faca o astfel de comparatie. Nu vreau sa ajungem la conflicte, suntem dispusi oricaror colaborari. Daca nu era Bobby Voicu si chiar Cristina, eu aveam sanse minime sa ajung aici. Bobby m-a ajutat inca de la inceput, inca de la interviul pe care i l-am luat. Iar Cristina, de asemenea m-a ajutat destul de mult, iar aici ma refer la promovarea interviului cu ea si Florin. So… chiar va rog frumos, daca nu stiti ce vorbiti, vedeti-va de treaba voastra.

Acestea fiind spuse, astept sa va abonati si sa cititi Monden West. Lansarea oficiala va fi facuta cel mai probabil peste 1-2 luni.

Lasă un comentariu

Comment

  1. „So… chiar va rog frumos, daca nu stiti ce vorbiti, vedeti-va de treaba voastra.”

    So… Asa vorbesti tu cu cititorii tai?!

  2. @cipri @Jimmy: Multumesc pentru aprecieri :)
    @Seth: M-ai inteles gresit, m-am referit la o anumita categorie, pe care insa nu ii consider cititori, ci niste ciorditori :)

  3. Este o nisa care nu este inca bine acoperita, sau ma rog, acoperita calitativ. Asa ca succes cu proiectul! Daca imi permiti o sugestie: incercati titluri mai bune, am citit cateva si nici unul nu m a tentat sa citesc articolul in sine.