by

monden.info a trecut pe la mine

Azi am avut surpriza să primesc un colet trimis de Pyuric, Project Manager monden.info, ca urmare a câştigării unui concurs lansat la începutul lunii. Iniţial se spunea că se dau 3 albume Anda Adam – “Queen Of Hearts”, apoi 5, darorită numărului ridicat de participanţi. Mai mult, am primit şi un tricou, alături de două pixuri, extrem de drăguţe.

concurs-mondeninfo

Ce-i drept, tricoul prea mare, dar de păstrat ca amintire merge:

tricou-mondeninfo

Acum sunt „sponsorizat” şi de monden.info, după ce la IaşiTwest am achiziţionat un tricou marca trilulilu. Mersi Cristina, mersi monden.info! >:D< Ps.: Scuzaţi calitatea scăzută a imaginilor. La Link your business vor ieşi mult mai ok, cel puţin aşa sper.

Lasă un comentariu

Comment

11 Comments

 1. Las’ ca-i bun cand cresti mai mare :)) Si eu vreau un pix din ala sa am ce admira la cursuri :D

 2. E mare, doar s-au luat după proba lui Bobby Voicu, nu? :)). El o fi zis că îţi vine … dar nah.

 3. Ce repede a ajuns, wow!

  Sa stii ca ti-am trimis un M, cea mai mica masura pe care o aveam :D Ma rog, aveam si mai mici, dar fie erau prea stramte la gat, fie erau tricouri de fata… Las ca nu schimbam sigla in urmatorii ani :)))))

  @Bancheru: castiga un concurs pe Monden (avem macar unul pe saptamana) si iti trimit si niste pixuri odata cu premiul :D

  p.s. Bobby n-a scapat inca de mine, vom colabora mereu :P

 4. mi e bun mie :) eh, il ti ca amintire, pixurile cred ca sunt bune in schimb :D

 5. asa se poarta mai mari … ca pijama … ia si tu partea buna a lucrurilor, daca era prea mic, poti „creste mai mic”? :)

 6. Cam mare tricoul, dar nu-i nimic il pastrezi, cand o sa mai cresti cu siguranta o sa-ti vina perfect. Felicitari pentru premii!

 7. doamne ce minunat e alumul ce mi l-as dori si eu dar asta este tu ai avut oroc ai auzi de concurs ai participat si ai castigat :(