by

Morosanu, umilit

Il stiti pe nebunu’ de Morosanu, asa-i :) ? Tipul care se facea de ras la TV ca bate pe oricine, cu papusile :)) Asa isi exprima el nervii inainte de un meci:

Da … foarte tare tipul :) Catalin, a jucat in urma cu (,) cateva ore impotriva lui: Freddy Kemayo. Ghiciti ce s-a intamplat: KO în 25 de secunde. O singura lovitura i-a trebuit lui Freddy pentru a-l umili pe roman. Mai jos, clipul:

Eu n-as mai avea un tupeu ca asta dupa un astfel de meci … plecam din tara, sa nu ma mai stie nimeni de mine.

Lasă un comentariu

Comment

14 Comments

  1. Ce-mi place ca asta(Catalin) s-a avantat el in lupta a dat la pumni si crosee… si Fredi i-a dat un pumn si l-a lasat la pamant.

  2. :)) Cum a inceput baiatu. Pumni, picioare ca sa isi ia apoi un picior in bot si sa fie facut KO :))

  3. L-a picat destul de bine …adica el nu s-a mai concentrat pe aparare.. a vazut ca ala nu prea riposteaza si a zis sa-i dea bataie ca sa-l faca KO. Dar asta e…e si el fara experienta ..doar din greseli se-nvata

  4. Era de ras daca nu era de plans mai mult. A luat bataie, s-a vazut superioritatea tehnicii fata de „lupta barbara”, dar oare chiar trebuie sa radem de romanul nostru? In primul rand, aceasta ar trebui sa-i fie o lectie importanta de viata (dura, dar necesara), poate ca pe viitor va fi ceva mai modest si mai cumpatat. De ce sa radem? Nici noi nu suntem mai breji. A dat declaratiile alea tampite inainte de meci si a facut tot felul de copilarii, s-a laudat ca un prost, dar este oare numai vina lui? Toate alea nu le-a facut de capul lui, sunt responsabili cei care se ocupa de imagine, sunt responsabili cei de la Pro TV (ca doar pentru ratingul lor a facut toate declaratiile alea copilaresti), sunt responsabili cei care ar fi trebuit sa-l invete de bine si nu au facut-o. I s-a urcat succesul la cap, e drept; sa speram ca i l-a dat Kemayo inapoi la nivelul normal, iar de acum vom fi mandri de el, chiar si atunci cand va fi invins.

  5. ce sa stie mocanu lupte :)) intra ca taranul in ring da si in stanga si in dreapta si dupa aia se da cu ms dos ul de podea :))

  6. ce sa faci, e greu sa te bati acasa la cei mai buni in k1. nu e de gluma acolo, cum ami este pe la noi pe la lokal kombat.

  7. De fapt, erau 35 de secunde, dar graba asta… :)
    Cel putin Morosanu a luptat bine dar a urmat lovitura aia de genunchi. El chiar voia sa continue, dar nu l-a lasat arbitrul. Daca continua eu zic ca putea sa castige. :|

  8. după ce am văzut că avea arcada spartă am stins tv şi am înjurat vreo 5 min .. naşpa că a luato :(