by

N-a fost sfarsitul lumii

E 17:25 iar proasta de la Realitatea Tv mananca de doua ore rahat legat de experimentul de la Geneva. Am niste nervi de nici nu va puteti imagina. Am ajuns o tara de tot rasul, nu-mi vine sa cred cata prostie poate exista in Romania. Nici un cuvant nu ar putea descrie jeg-ul din invatamantul romanesc, din televiziunea romaneasca, din politica romaneasca si din extrem de multe alte domenii. In fine. Acest post il voi programa sa se publice maine, in primul minut al zilei.

Ati mancat c**at domnilor de nu ati mai putut. In ultima saptamana toti v-ati dat cu parerea despre asta, doar pentru a creste putin traficul si audienta. E, uite ca nu a fost sfarsitul lumii, uite ca toti citim cu bine acest articol. Si tot asa uite ca nici pe 21 sau 23 octombrie nu va fi sfarsitul lumii, deoarece arhiva de articole danieldamian.ro face un an :) Insa, tot veti sta cu botu’n aer pentru va da cu parerea. Tot veti barfi de numa numa.

Iar un mesaj pentru cei care ii mananca si vor sa descopere istoria „Bing Bang”: sunteti niste ratati. Nu ca vai as muri eu, ci pentru ca ati distrus lumea pas cu pas. De 100 de ani faceti tot felul de experimente de 2 lei, doar pentru a afla despre viata omului acum nu stiu cate milioane de ani. Vi s-a dat viata, nu abuzati de ea. Dar cand omul are ceva, el vrea mai mult!

Deci sfarsitul lumii nu va fi nici pe 12 decembrie 2012, nici in 2066, clar? Iar daca va fi, nu se intampla asta pentru ca ati prezis voi sau a prezis nu stiu ce scriitor/ pictor, ci pentru ca a sosit momentul. Noapte buna!

Edit (17:43): Era sa uit, n-a fost sfarsitul lumii ca eu azi trebuie sa fiu pentru un nou interviu la Kiss Fm, deci ssssT :P
Edit (19:33): Stiu ca nici nu au inceput experimentele cand veti citi acest articol, dar vroiam sa va „previn” dinainte ;))

Lasă un comentariu

Comment

  1. Cu un singur lucru nu sunt de acord din articolul tau. Cu inversunarea ta impotriva experimentelor. Dany, avem astazi atita tehnologie la dispozitie, inclusiv calculatorul de la care scriem si internetul care ne ajuta sa comunicam, pentru ca unii au indraznit sa faca niste experimente si sa infrunte scepticii de serviciu ai lumii. Experimente care la vremea lor au fost considerate de 2 lei.

    Dar fara indrazneala unora si fara experimentele lor, omul ar fi fost si astazi in grote.

  2. Poti sa modifici titlul in „Sfarsitul terrei” sau „Sfarsitul vietii pe Pamant”, pentru ca prin absurditate, daca o gaura neagra microscopica s-ar mari si ne-ar manca ar fi sfarsitul planetei noastre nu al lumii.
    Probabilitatea ca la ciocnirea acelor particule sa se creeze gauri negre microscopice este sub 1%, iar daca aceste gauri microscopice nu ar fi evaporate datorita actiunii Hawking (este actiunea unui om de stiinta de la cambridge, care are IQ 219) atunci gaurile negre ar fi stabile, dar tot nu ne-ar face rau, pentru ca stim ca daca se produc la LHC atunci se produc musai si in atmosfera noastra, unde au loc coliziuni de un milion de ori mai puternice decat la LHC, si cum noi inca traim, inseamna ca daca sunt gauri negre in atmosfera, acestea sunt inofensive.
    P.S.: Ziaristi romani nu prea au stiut sa se exprime bine, ei se tem de ciocnirile din cateva saptamani nu de ce se va intampla azi

  3. Oricum, subiectele care trateaza „Apocalipsa”, „Ziua de Apoi” etc atrag intotdeauna atentia. Atentie=audienta=bani. Probabil ca pe ei ii doare-n basca de Apocalipsa, dar in schimb banii le fac cu ochii.

  4. Mda,sincera sa fiu si pe mine ma atrage acest subiect.Sunt mii si mii de articole despre asta,de video-uri si povesti care mai de care mai incredibile.Dany,nu prea cred nici eu ca va veni sfarsitul lumii in 2012 sau 2066,nu cred ca omul poate sti cu exactitate cand se va intampla asta(daca se va intampla).