by

Ne doare la …? Aha!

E interesant ce mesaj transmit piesele de genul: nu muncim, n-avem bani, n-avem unde sta, dar ne doare la ouă și asta e cool. Nu respectăm regulile, nu vrem impozite, rate și amenzi, dar totuși le plătim: suntem în 2011 și nu oricine face ce vrea.

E un stil de viață să ne distrăm și să petrecem non-stop, căci pentru noi românii nu contează că suntem pe ultimele locuri în toate topurile, ci faptul că știm să trăim viața la maxim noapte de noapte!

Cine are bani se vrea vagabond spunând că n-are și crezându-se un pierdevară. Cine n-are bani se vrea șmecher vrând să dea impresia că are de toate.

Dacă voi n-ați fost în stare să faceți ceva în viață, ați ajuns la un job plătit cu 200-300 euro / lună, plătiți lunar rate, impozite și amenzi, DAR TOTUȘI vă doare la ouă și asta vi se pare cea mai tare chestie, atunci militați pentru libertate în continuare :) Aveți grijă însă să nu vă doară prea tare.

Da, pentru mine e o piesă proastă (de la o trupă ce se vrea a cânta rock) la fel ca aia cu românul n-are noroc, no sleepin’ și așa mai departe (același mesaj, diferența făcând-o modul de transmitere).

Lasă un comentariu

Comment

 1. Deci cum sa spun sa nu injur in acest comentariu? Melodia e de RAHAT. E complet inutila. Linie melodica nu, compozitie nu… mesaj tipic romanesc.

  Ce e mai grav e ca moden.info a preluat si a laudat melodia de parca era Aurul ceresc. Sincer asteptam mai mult de la monden.info dar se pare ca odata ce ajungi la bani uiti de principii. Urat… si Cristina ar trebui sa stie mai bine.

 2. ^ vorbesti de parca noi ne-am lua bani din articolele pe care le publicam sau de la artisti… ei bine, te anunt ca NU s-a intamplat asta niciodata. :) Am laudat piesa asta in primul rand fiindca e complet diferita de piesele lansate in Romania in ultima perioada, toate ‘pacanelele’ care suna identic si de care ne-am saturat cu totii maxim, si in al doilea rand fiindca o stiam din toamna de la concertul lor live, unde toata lumea a retinut-o si a inceput sa o fredoneze rapid (tocmai fiindca are o linie melodica ‘catchy’ si versurile sunt ‘caterinca’). Si reactiile la articolul nostru au fost in mare la fel, adica pozitive, din aceleasi motive (vezi comentariile…nu sunt deloc putine).

  Daca nu-ti placea aceasta piesa puteai pur si simplu sa lasi un comentariu si sa spui asta, nu sa incepi cu teoria conspiratiei, bani, principii uitate bla bla. Si asa, de incheiere: in urma cu 4 ani erau promovate pe Monden.info mult mai multe mizerii (= piese cu adevarat oribile) decat sunt in prezent, iar cine ne citeste de la inceput stie asta ft bine.

 3. P.S. piesa a fost lansata in premiera pe Monden.info, nu a fost ‘preluata’.

 4. @pyuric Monden.info este o afacere si stii bine acest lucru. Un om nu investeste 50.000EUR doar ca ai tu ochi frumosi. Faptul ca te-ai implicat sufleteste in acest proiect e cu totul alta poveste. Dar de la promovarea unor melodii ca Ne doare la si Shaka Muv – Save Save (care cu siguranta va fi hitul verii 2011, NOT) si pana la promovarea lui Guta si Salam pe monden.info nu mai este mult.

 5. Alex, proiectul a fost cumparat cu 40.000 de Euro si am avut libertate editoriala DINTOTDEAUNA. Am renuntat recent sa ma mai implic din lipsa de timp, am vrut sa ma concentrez pe altceva si am ramas doar actionara, dar asta nu inseamna ca nu stiu foarte bine directia proiectului si ce merge cel mai bine pe el, avand in vedere ca eu l-am ridicat.
  Iar „Shaka Muv” a fost promovat deoarece: 1. artista respectiva canta de 10 ani si are cea mai buna voce pe care o stiu, am mai scris in trecut despre ea si a strans extrem de multe reactii bune, lumea dorea sa afle mai multe despre ea; 2. este un proiect promovat de Randi si HaHaHa Production – doua nume considerate de calitate in industria muzicala romaneasca si care de asemenea au reactii foarte bune pe Monden.info.
  Este un blog axat pe muzica COMERCIALA, asa a fost dintotdeauna, politica fiind de „fara barfe / scandaluri”.
  Pe de alta parte, muzica hip-hop (care nu este difuzata pe radio/TV si nici nu poti sa spui ca are vreo legatura cu manelele) ne-a adus mereu cel mai mult trafic, cele mai multe comentarii, spre deosebire de muzica dance, care starneste destul de multe reactii negative. Insa trebuie impacata cumva si industria (casele de discuri, casele de productie, artistii etc).
  Cum ziceam……nu crezi ca stiu ceva mai bine decat oricine altcineva cum prinde fiecare subiect de pe Monden.info?