by

Nesimțirea din Educație și Guvern

Examenul de bacalaureat se schimbă aproape de la an la an, elevii fiind tratați pe post de cobai in funcție de interesele sindicatelor și nesimțirea politicienilor. Cu toate acestea, ceva timp a fost bine pentru destui, deoarece metodele de fraudă dădeau roade fără prea multe probleme. Treaba s-a schimbat când s-au introdus camerele video, supravegherea devenind severă. Anul trecut rata de promovabilitate a fost de 45.75%. E la mintea cocoșului că 1 din 2 elevi se baza pe copiat și din această cauză rezultatele au fost dezastruoase. Ce zic politicienii și cei din sindicate? „Examenul e mult prea greu. Trebuie schimbat, să avem rezultate mai bune.

IdiocracyTreaba e simplă: generația actuală conține o majoritate de tineri nătângi. Da, bacalaureatul e greu și sistemul nostru de educație nu excelează, însă rezultatele dezastruoase nu au făcut decât să reflecte adevărul ascuns în atâția ani de fraudă: elevii nu citesc, nu învață și nici nu știu pe ce lume trăiesc. Generația Facebook e rezultatul spălării pe creier realizată de mass-media, a inconștienței și nepăsării părinților și a lipsei de educație ce zace în țara noastră.

Dacă 1 din 2 elevi nu iau bacul, treaba se împute și pentru facultăți: ei nu mai au absolvenți, prin urmare, nu mai au banii pe care îi aveau înainte. Soluția? Hai să susținem că bacul e prea greu și să modificăm legea după cum vrem noi, să ia orice prost bacul și să vină să-i dăm diplomă.

Fraților, nu oricine trebuie să treacă bacul și nu oricine trebuie să termine o facultate! Avem nevoie de muncitori, de Doreli și Costeli, de oameni care să facă treaba altora, care să stea pe șantier sau să-și facă veacul în non stopul de la colț șamd.

Dacă facultățile o să revină la sistemul de acum 2 ani, vom vedea în continuare clasicii analfabeți care termină facultatea, eventual cea de marketing, sperând apoi la un post de vânzător de haine la mall.

Comments are closed.