by

Noi din 2011

O investiţie în hosting

Mi-am cumpărat la începutul anului un cont de reseller de la gazduire site. 124 de euro care îmi aduc, pe lângă facilităţile obişnuite, un suport pe care nu mi l-aş fi imaginat vreodată. Ieri am mutat şi danyblog. Dacă vedeţi articolul acesta, e de bine, căci DNS-urile deja s-au propagat.

Dimineaţă nu îmi mergea blogul, aşa că am dat un mail să le spun de problemă. Nu era de la ei, era de la mine, din .htaccess (asta am aflat ulterior). După ce am venit de la şcoală şi am văzut că tot apărea eroarea, am dat să şterg domeniul şi să-l adaug iar. Tot nu mergea. Le dau mail şi zic să mai încerc o dată să-l adaug din nou. Îl şterg, iar în 15 minute mă sună Ionuţ, că nu găseşte danieldamian.ro, asta pentru că uitasem să îl adaug a doua oară. În 5 minute cât am vorbit la telefon mi-a rezolvat problema. După vreo 3-4 ore în care s-a propagat noul ip, am depistat de la ce era problema. Acum e totul ok :)

Dacă sunteţi în căutare de hosting şi vreţi să faceţi o investiţie pe măsură într-un server virtual sau chiar dedicat, vă sfătuiesc să apelaţi la ei. Iar articolul ăsta nu e plătit, nu e făcut la nicio rugăminte, ci reprezintă o recomandare „pură”.

Cum furăm în România

De mic mă fascinează documentarele despre spargerile de top din istoria lumii. Fie că e vorba de muzee, bănci sau de oriunde se mai poate fura, îţi trebuie multă răbdare şi calculare să ajungi să furi milioane de dolari şi să scapi. Totuşi, până şi cei mai buni erau prinşi, în special din cauza lăcomiei.

La noi nu prea se mai ţine cont de nimic. Să furăm contează. Dar să furi timp de o lună jumătate, aproape în fiecare zi, luând blocurile la rând, e prea absurd.

Acţionau în scări de bloc, în cartierele Dacia, Alexandru, Copou, Păcurari, Canta. Furau tot ce găseau. Cu chei potrivite deschideau lacătele şi închideau la loc, astfel că multe

De aici. Tare mă regăsesc cu bicicleta mea în declaraţia de mai sus. Şanse să o mai găsesc nu ştiu cât de mari mai sunt, dar vă sfătuiesc să aveţi şi voi grijă ce faceţi, că pe vremuri de genul poate să-ţi dispară orice din faţa ochilor.

România la Eurovision 2011

Când am fost în Bucureşti la How to Web am avut norocul să nimeresc în una din cele mai încărcate zile ale Alexandrei din 2010. Dacă nu aş fi ascultat atunci timp de 3 zile cât am stat melodia „Change”, înainte de a fi trimisă la Eurovision, dacă nu aş fi văzut-o pe Alexandra alergând, dând telefoane, trecând de la agonie la extaz în câteva momente, dacă nu aş fi mers cu ea atunci când a depus piesa şi am început să râdem în taxi când cineva a întrebat-o la telefon „ce te-ai grăbit aşa? mai aveai o oră la dispoziţie”, probabil n-aş scrie nici aceste rânduri. A, să mai reamintesc şi de entuziasmul şi optimismul Alexandrei când i-a spus lui Adi Cristescu, imediat ce depusese piesa, că „ne vedem în finală”?

Mă bucur că melodia „Change” va reprezenta România la Eurovision în 2011. Piesa este cântată de Hotel FM, fiind compusă de Gabriel Băruţă. Refrenul a fost realizat de cel din urmă, iar strofele de Alexandra.

Felicitări încă o dată!

Blogging în 2011

Blogul de muzică hip hop i l-am pasat lui Ionuţ Claudiu aka urssu17. O persoană pe care m-am putut baza încă de la primele sale articole scrise pe Hip Hop Blog. Mă bucur că munceşte la el zilnic, cu entuziasm. Dacă vreţi să intraţi în echipă, sunteţi aşteptaţi la contact at hiphopblog punct ro.

Momentan eu mă chinui să vând bijuterii online, ceasuri casio şi ce mai prind. Mai am în plan un proiect cu care sigur voi da lovitura, dar detalii vor veni la momentul potrivit. Adică în câteva săptămâni. Mă mişc rapid. În februarie vă spun sigur de el. Sunt atât de încrezător, pentru că, prima dată fiind, nu mai încep singur.

Atât

Normal ar trebui să mă apuc de învăţat, că mâine am două teste. Dar am pe repeat „Change” („you’ve got to make believe and make your dreams come true”) şi urmează să văd 127 hours.

Nu am chef azi… nu, nu nuuuuu :D

Lasă un comentariu

Comment

  1. Dany, multumesc din suflet pentru randurile de mai sus… si pentru ca m-ai suportat atunci, cu toti nervii si toata agitatia. Si pentru ca i-ai salvat imprimanta lui Gabi Baruta :D

    Iti doresc sa-ti implinesti toate visele in anul acesta, fie ca ele sa se concretizeze in bani binemeritati si incredere nelimitata, in aripi pentru mai tarziu.

    I’m there by your side :D we’ll rock!