by

Noi le facem stiri lor

Cei de la Realitatea Tv sunt asa de smecheri, incat ne pun sa le trimitem materiale la moartorocular@realitatea.net. Nu e vorba de asta, ca pana si TVR 1, ProTv sau Antena1 tot spun chestii de genul, insa e vorba de bun simt. Noi le facem stiri lor, insa pe ei nu prea ii intereseaza, noi trebuie sa ne agitam pentru ei, insa pana la urma facem toate astea in zadar.

Dimineata am obiceiul sa stau vreo 5-10 minute pe Realitatea sa ma uit la „cele mai importante stiri ale zilei”. Baietii au cam dat-o in bara pe la 7 si cateva minute. Ei spuneau cam asa:

„Daca sunteti martorul unui eveniment iesit din comun, filmeaza sau trimite materialele la adresa www.martorocular@realitatea.net„. Foarte tare, adresele de mail contin WWW!!! Din pacate nu am o inregistrare, iar pe realitatea.net nici o sansa sa dau de ea.

Asta imi aminteste de un site de-al meu unde am un numar considerabil de abonati, iar cand ma uit in FeedBurner vad ca peste 200 de persoane au scris la adresa de mail www.nume@yahoo.com; net-ul asta …

Lasă un comentariu

Comment

 1. Asta e greseala veche, dar nu foarte importanta. Pana la urma oricine se simte in stare sa trimita ceva la ei stie ca e-mail-ul nu are „www”

  Multi nu fac diferenta intre un site si o adresa de mail.

 2. Multi nu cunosc prea mutle despre internet decat stereotipuri de gen.Gasesti orice (partial adevarat.Corect e gasesti orice daca stii sa cauti) mai stiu ca e hotie si frauda pe www si ca distruge copii.Altceva nu cunosc.Nu au auzit de site,webdesign,eMail diferenta dintre ele.de FTP nici nu mai zic.host sau domenii deja vb in chineza … din pacate nu exista cateva cursuri si pt ei.La scoala inveti cu incetul incepand cu messenger si cu hi5..daca vrei mai mult cauti singur.

  Dany ai fi deacord sa facem un sondaj de opinie daca sa se bage in cateva ore de dirigentie ora de WWW ?

  Eu sunt si membru in consiliul judetean al elevilor si ar fi interesant. ;)

 3. Ce sa zic…ai si nu ai dreptate. lucrez ni domeniu si stiu cam ce se intampla cu stirile gen „martor ocular”. Cei care le trimit sunt oameni obisnuiti care se exprima intr-un anume fel si asa mai departe. Stirile trec prin mana unui redactor, apoi editor si asta inainte de a fi verificate. Asta intra tot in munca unui jurnalist (in cazul de fata redactor si editor). este putin incorect :D sa spui „noi le facem stirile”. Nu este chiar asa.

 4. Daca vrei sa faci un sondaj, trebuie sa oferi si o alternativa, o solutie, o concluzie, un proiect. A te opri la a face constatarea, e prea putin.

 5. e cam incorect. eu sunt reporter si fac destul teren. daca esti televiziune serioasa, angajeaza, tata, o armata de omuleti (de calitate) si pune-i la munca. ponturile vin ulterior… de la surse. asa… para malaiata in gura lui natafleata.

 6. mi se pare absurd ca parlamentarii sa aiba salarii si pensii exagerate pe cind noi ceilalti cetateni abia ne descurcam.Ce sa mai zicem de pensionarii de la tara care abia de au 3 mil.ei cum sa mai traiasca.dar de tinerele familii cu copii si care nu au ce sa le dea sa manince.nu credeti stimati parlamentari ca mai trebuie sa va ginditi si la clasa muncitoare?de ce nu faceti locuri de munca bine platite pentru tineri sa nu mai fim nevoiti sa mergem in strainatate?

 7. de ce nu se formeaza o armatata de 50 de persoane , bine platiti si care sa raspunda cu viata lor in cazul in care sunt depistati ca corupti. ACESTIA , condusi de 2 persoane curate,competente sa coordoneze aceasta armata specializata in prinderea, incarcerarea si utilizarea lor la sapat santuri de la 5 ani in sus , in functie de gravitatea situatiei.Acest lucru trebuie facut in fiecare municipiu.

 • Vezi alte articole pe tema