by

Noua versiune wordpress: 2.6.2

Nu obisnuiesc sa fac upgrade cand apare o versiune noua, insa chestia de sus cu „WordPress 2.6.2 is available! Please update now” ma enerveaza la culme, iar daca ar fi sa o scot nu pot fi la curent cu ultimele update-uri. Am intrat de curiozitate pe wordpress.org sa vad ce spune despre aceasta versiune. Din cate am citit este recomandat sa treceti pe „2.6.2”, deoarece acesta rezolva bug-uri destul de deranjante, insa numai asa nu se numesc ele.

Daca permiteti inregistrarea persoanelor pe blogul dvs ar trebui sa faceti upgrade-ul, pentru a rezolva problema cu generarea parolelor. Puteti afla mai multe despre noua versiune wordpress aici, lista cu bug-urile rezolvate o gasiti aici. De asemenea, daca sunteti curiosi puteti arunca o privire exacta peste fisierele ce au fost modificate.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Ar trebui sa fac si eu upgrade pentru ca inca sunt la versiunea 2.3.3, cea din limba romana. Pe langa faptul ca wp 2.6.2 este mai sigur (le va lua ceva timp hackerilor sa invete sa strice site-urile care folosesc aceasta versiune), apar si imbunatatiri, precum noi comenzi pe care le poti da (in php), o optiune care iti arata numarul de cuvinte folosite la un articol, etc.
    Lucrul pe care-l urasc la wp 2.6 este designul panoului de administrare, dar sunt plugin-uri (mai precis un fel de template-uri pentru panoul de administrare) care schimba acel design enervant.

  2. Eh..doar acum o saptamana sau doua a fost 2.6.1..si tot asa..pe mine ma dispera si updaturile la plugins… dar asta e..ne mentinem pe val nu?