by

O dragoste adevarata

Mai tine minte cineva acest filmulet? L-am pus pentru prima data pe blog, prin iulie sau august 2007, nu stiu exact cand. Acum o saptamana mi-am adus aminte de el, am spus ca o sa-l caut, dar am uitat. Cu putin timp in urma, am intrat pe blogul lui mafihotz, iar in footer am vazut un top al celor mai comentate articole. Astfel am dat de articolul cu respectivul filmulet.

Am simtit nevoia sa il pun din nou pe blog. Si in acest moment il vizionez pentru a doua oara consecutiv. Mult prea original filmulet … chiar nu poti avea cuvinte dupa ce il vizionezi, si te atrage sa-l mai vezi o data, si inca o data …

Draqos, tu trebuie neaparat sa-ti aduci aminte de el :)

Lasă un comentariu

Comment

  1. L-am vazut si eu de cateva ori. Chiar odata pe cand eram si eu in liceu a fost pus in timpul unei activitati extra-scolare pentru al vedea totii elevii prezenti. Misto :)

  2. Pot sa spun ca este pentru prima oara cand vad acest clip… nici macar nu am „respirat” in timpul vizionarii . O adevarata poveste de viata acest clip… Acest clip mergea mai bine pus peste 13 zile ( 14 februarie – Sf. Valentin )

  • Vezi alte articole pe tema