by

Obsesie muzicală: Fely

Fely1Am încercat să formulez introducerea acestui articol în tot felul de variante, însă nu mi-a ieşit, astfel încât o să fiu direct, de la bun început. De când am ascultat pentru prima dată o melodie cântată de Fely am rămas profund impresionat de vocea artistei, deşi nu ştiam nimic despre ea. Începând ziua cu piesa Fely feat. Vescan – „Liber să aleg„, azi am ascultat încontinuu tot ce a adăugat pe MySpace. E singura artistă cu care am vrut să vorbesc neapărat, deranjând destule persoane, în speranţa că voi da de ea. Vocea ei îmi place la nebunie.

Prea multe nu ştiu nici eu, însă promit că vă voi prezenta mai multe detalii cât de curând. Fely a colaborat cu mai mulţi artişti din sfera hip hop-ului, iar momentan lucrează la un album separat (R’N’B).

La începutul lunii a apărut în exclusivitate pe Hip Hop Blog piesa Baboi – „Nu mă întorc din drum”, în care o puteţi auzi şi pe ea, la refren.

Iar acum, melodiile ce mi-au făcut ziua mai frumoasă:

Fely feat. Vescan – Liber să aleg

Fely feat. Bitză şi Yalla – Gânduri sparte

Fely – Suflet regăsit

Bonus:

Mai multe piese puteţi asculta pe contul de MySpace.

Audiţie plăcută!

Lasă un comentariu

Comment

18 Comments

 1. Si… cine ti-a spus tie azi dimineata de Vescan & Fely – Liber sa aleg, huh? :D
  Oricum, Fely are o voce minunata, ii doresc mult succes in continuare! :)
  Pace!

 2. Are un talent muzical foarte bun si multa pasiune.
  Fely feat. Vescan – Liber să aleg: am ascultat melodia asta de cel putin 30 de ori pe myspace-ul ei.
  Foarte tare! :)

 3. Foarte tare Fely. Prima data am auzit-o pe melodia cu Baboi. De la prima ascultare mi-a placut.

 4. E frumoasa, da bine pe sticla. Si-a ales un gen muzical care prinde la pustime si unde nu e nevoie de calitati vocale extraordinare, deci se anunta o cariera de succes.

 5. Ea a colaborat cu artişti din hip hop, însă, după cum am spus, albumul ei nu va fi încadrat neapărat în acest gen. Mă deranjează când zici că nu e nevoie de „calitati vocale extraordinare”, ca şi cum oricine poate face asta şi că cei mai puţin talentaţi artişti aleg acest drum. Nu aş vrea să mai adaug nimic, deoarece calitatea şi efortul depus pentru această muzică par să nu fi apreciate.

 6. Felicitări pentru gusturile muzicale.

  Se aude foarte bine, voce superbă. Însă aştept să o aud LIVE.

 7. Dansez cu pozele vechi :). Mai are şi Superstar cu Cumicu

 8. M-am aşteptat la mai mult de la ea, citind cuvintele scrise de tine…
  Însă… gusturile nu se discută, se schimbă =) (Glumesc)

 9. Calităţile muzicale le are, daca ai ascultat-o nu cred ca ma poti contrazice. în hip hop nu e neaparat nevoie de asa ceva. sa nu uitam totusi de cătălina toma, care a ales cam acelasi drum

 10. incearcă să cauţi pe you tube Fely – Say my name (Destiny”s Child tribute)

 11. Piesa asta a fost pentru mine .. in gluma in serios, trebuia eu sa dau pe ea… am rugat-o sa-mi dea o linie pe care sa o poata duce vocea mea nashpa :D insa… oricat de mult m-ash fi caznit … n-ash fi avut cum sa dau feelingul ei pe piesa… Fely merita sustinuta si apreciata :)

 12. Fratilor fatha ii din Kogaa`:>..Akolo a cOpilarith..O cunosk personal…:>…o iubesk…shi cand am auzith ca are o colaborare cu Puya wow!!Fely noastra…adv. ca candtha z0p3rb…oricum sunth mai molthe in kogaa`;)…hai v-am pwpath