by

Pentru prima data la o Filarmonica

Si uite asa astazi am fost si eu pentru prima data la Filarmonica. Profa (noua) de muzica s-a gandit sa ne puna cate un 10 daca mergem la o opera/simfonie/opereta la Filarmonica.

Nu ca aveam nevoie de un 10, dar daca ma credeti inainte de a veni noua profa (de muzica) nici nu stiam ce-i aia Filarmonica.

Acum 20 minute am ajuns si eu acasa, dupa ce in tramvai imi „ghioraiau matele” si muream de foame/somn. Simfonia a durat de la 19:00 si s-a terminat la 21:00.

Ce mi-a placut:

– ritmul simfoniei
– tipul care dirija

Ce nu mi-a placut:

– partea in care trebuia sa aplauzi 5-10 minute
– unele parti lente din simfonie … I-)

In concluzie, simfonia a fost faina. Cu siguranta nu voi uita de Filarmonica + ca noua profa de muzica e preferata mea :D

Lasă un comentariu

Comment

  1. Dupa o portie buna de internet, merge si ceva cultura…e bine ca te duci si la asa ceva…desi mie mi se pare plictisitor de la o vreme…mai mult imi place teatrul sau la cinema la un film bun cu iubita :X

  2. mai … iti trebuie o medalie :)
    ii frumos la filarmonica :/ dar mai ales [pentru mine] cand e muzica macabra si de aia mai dun-dun [adica stii cand dirijorul da din maini ca nebunu’ si orchestra canta toata si apoi simti ca ai nevoie de o pereche noua de urechi]..

  3. Pe mine ma scotea profa de muzica din generala la opera/opereta chestii din astea :) E misto voba ta cand prinde ritm si il vezi pe ala cum se agita :) Nota 10 ;)

  4. La mine era o adevarat placere sa mergem cu proful de muzica la orice activitate muzicala . Era singurul profesor la care mergeam la ore de placere . Datorita lui acuma cunosc ceva muzica !!! . Modigu’ rullz !!!