by

Cum să scrii un articol în mai multe pagini

Mulţi cititori m-au întrebat cum am făcut să scriu articolul de acum două zile în mai multe pagini. Pentru aceasta, Filip, membru al echipei blog18.ro, a făcut un plugin extrem de uşor de folosit, ce nu necesită editări în diferite fişiere.

Îl puteţi downloada de aici. Dezarhivaţi, iar apoi copiaţi fişierul în wp-content/plugins. După ce îl instalaţi, atunci când veţi scrie un articol vă va apărea un nou buton în meniul de editare, însă doar în modul „HTML”, intitulat „Pagina urmatoare”:

pagini-multiple

Dacă îl accesaţi vi se va adăuga codul pentru pagini multiple. De fiecare dată când doriţi să se treacă la o nouă pagini îl inseraţi. Numărul paginilor va apărea la sfârşitul fiecărui articol automat, sub formă de: „Pagini: 1, 2, 3, etc.”.

Pluginul a apărut şi în directorul wordpress.org – puteţi să aflaţi mai multe detalii despre el aici.

Lasă un comentariu

Comment

15 Comments

  1. Interesant conceptul. Chiar văzusem că articolul cu addon-uri e pe mai multe pagini şi mă întrebam cum. Până atunci nu am mai văzut aşa ceva şi aveam impresia că sunt paginile de jos..

  2. Nu-mi adu aminte. Oricum, era din cauza pluginului YARPP pe care l-am instalat manual apoi.

  3. Nu cred ca e necesar, poti face un ciclu sau sa le scrii pe toate odata. In alta ordine de idei, nu ii vad rostul. Sa mai incarc blogul cu inca un plugin pe care il folosesc o data sau de doua ori pe an?

  4. off-topic: @dany , tu faci singur acest blog? nu te ajuta nimeni? daca te ocupi singur de el felicitari , ai toata aprecierea mea ;)

  5. pluginul asta nu face load deloc, doar adauga un buton NUMAI CAND ESTI IN edit.php SAU post-new.php si adauga un template tag ca sa nu mai trebuiasca sa editezi tu tema(pentru incepatori).

  6. cam penibile articolele de genul asta. ai 14 ani si te crezi un mic bobby voicu si te apuci sa dai sfaturi care crezi ca sunt pretioase pentru blogging. e doar asa ceva gen „hai sa facem continut sa ne dam destepti”. limiteaza-te la ce poti, nu mai abera inutil.

  7. Nosfer, cititorii mi-au cerut acest lucru. Nu îţi convine poţi să nu mă citeşti şi gata, nu e nevoie să te bagi în seamă doar ca să îţi dovedeşti inteligenţa. Mulţumesc!