by

Point for this week

Săptămâna aceasta voi încerca să termin articolul de care mă ocup de câteva zile bune, intitulat: Ce addonuri firefox folosesc bloggerii în 2009.

Din câte am observat, mulţi, chiar foarte mulţi bloggeri, folosesc ca browser Mozilla Firefox. Pe lângă acest lucru, produsul este folosit şi de peste 65% din vizitatorii blogului meu. Pentru a ieşi ceva frumos, am cerut mai multe recomandări de la diferiţi bloggeri şi am aruncat un ochi pe listele din afară. Aproximativ 50% din articol este gata. Va ieşi destul de ok după părerea mea, ţinând cont că m-am documentat pentru fiecare addon în parte, tratându-le pe toate cu aceeaşi atenţie.

Acesta conţine recomandările a cel puţin 15 bloggeri (zoso, buddha, dece, oradeanul, pyuric, arhi, etc.). Nu cred că ar fi tocmai plăcut să edizez articolul pe parcurs, în caz că au şi cititorii (pe care încă nu i-am întrebat) ce recomandări au de făcut în materie de addonuri firefox.

Aşadar, tu ce extensii foloseşti sau recomanzi pentru cel mai folosit browser, în noul an?

Lasă un comentariu

Comment

  1. add`onuri pentru blog, sau in general?
    pentru blog nimic, in general:download status bar, forecastfox, download helper, mouse gestures, reload every, si calculator bar:D