by

Politia din Romania

Na prostime, na oameni din Romania, na politisti din Romania. Dragii nostri oameni care cica ar trebui sa ne apere, treg pe langa tigani care stau toata ziua: „Tigari, tigari, tigari” si nu le zic nimic. De politistii din Romania isi bat joc oricine, ca pentru ei o amenintare deja ii fac sa faca pe ei de frical. Degeaba poarta pistolul si bastonul la ei, e doar de forma. Dragii nu inteleg ca trebuie folosit, in fine.

Ma uitam in urma cu o saptamana doua la o emisiune in care au fost prinsi niste talhari. Dupa ce ca ii injurau si erau gata sa-i ia la bataie pe politisti, care era replica celor in „albastru”: „Va rugam frumos, coborati, nu mai injurati”. E, in S.U.A ii pun mainile la ceafa si trec direct la fapte. La noi e cu totul altfel, trebuie sa te rogi frumos. In urma cu cateva minute era o femeie la TVR 1 care a parcat pe spatiul verde din fata la nu stiu ce hotel. A venit politia, dar degeaba. Ce a facut femeia? Nici nu i-a bagat in seama, era sa dea peste ei, politistii facand pe ei cand au auzit ca vor primi reclamatie :))

Asa face orice persoana cu oamenii care ar trebui sa ne apare. Nu exista politie si dreptate in Romania. Iubiti-va tara, fiti patrioti, mandriti-va cu romanii.

Lasă un comentariu

Comment

 1. Baiete, tu sti ce inseamna sa faci uz de baston/arma la noi in tara ? Nu sunt politistii de vina :) Nu mai compara tu U.S.A. cu Romania :) Esti probabil, prea mic sa iti dai seama. Numa` bine

 2. @Patratzel: Bine, inteleg, nu ai voie sa faci uz de baston/ arma, dar sa ajungi in halul in care sa-si bata orice vagabont joc de tine?

 3. Probabil shti vorba aia: ,,Pestele de la cap se impute”. :) Sunt practic cu mainile legate la spate. Vai sh`amar..

 4. Dany, nu poti sa’l bati pe tigan/talhar/manelist ca te-a injurat.In primul rand scapa si vei avea si tu probleme.Politistii din Romania nu sunt fricosi.Si cum poti iubi tu asa o tara.Tu defapt ce intelegi prin tara?Cetatenii sau mentalitatea sau ce?

  defineste iubirea de tara :)

 5. @Vlad Gidea: Fiecare isi iubeste tara, insa eu nu iubesc decat trecutul si numele, atat :) In Romania nu stiu cat la suta din populatie sunt cetateni cu capul pe umeri. In fine. Nu zic ca trebuie sa il bata, ci sa ii puna mainele la ceafa sau la spate, nu sa il roage frumos.

 6. Nu imi iubesc tara. Nu ii iubesc trecutul,prezentul şi probabil nici viitorul(cel putin cel apropiat). Patria este acolo unde o duci bine, unde esti fericit, unde te simti respectat si apreciat, te simti OM.

 7. Dany, au dreptate Patratel si Vlad – legile din Romania protejeaza mai mult infractorii decat politistii.
  In graba politicienilor de a aduce Romania pe calea democratiei s-au copiat legile din Franta, Germania si alte tari dezvoltate, insa s-a uitat un lucru: romanii nu sunt nemti sau francezi.
  De aici si toate fazele asemanatoare cu cea descrisa de tine, de aici si lipsa de fermitate a politistilor si a justitiei. A, si sa nu uit spagile si coruptia la cel mai inalt nivel!

 8. @dany, imi pare rau sa te informez, dar in romania politistii au rol preventiv. vin, te vad, iti dau amenda, te aresteaza, etc. daca iese cu bate, sabii & pistoale e cazul sa apara mascatii sau jandarmii. pistolul e o masura de precautie, altfel dc crezi ca exista atatea reguli: sa tragi in sus de 666 ori, apoi la picioare de alte 666 ori si apoi sa tragi in el.

  @andrei, du-te, omulte, du-te.