by

Post Ideas – sau cum să-ţi "organizezi" ideile

Probabil de multe ori ţi se întâmplă să ai o idee, dar să nu reuşeşti să schiţezi un articol pe placul tău, din lipsa de chef, timp, etc. Post Ideas este un plugin ce permite să-ţi „organizezi” ideile. De fiecare dată când ţi-a venit ceva în minte, mergi să notezi pe blog fiecare detaliu.

Pluginul poate fi downloadat de aici. După instalare şi activare, puteţi începe să-l testaţi în Tools – Post Ideas. Veţi găsi ceva de genul:

Post Ideas

Puteţi alege titlul, descrierea, cuvintele cheie, link-uri cu detalii ce vă pot ajuta la realizarea articolului, dar şi prioritatea ideii (de la 1 la 99). Apoi, după ce adăugaţi sau chiar v-aţi creat o listă impresionantă, puteţi reveni şi le puteţi lua în ordinea titlului, a dăţii de adăugare (nou, vechi) sau chiar a priorităţii.

Este extrem de simplu de folosit şi vă poate fi de folos dacă sunteţi o persoană „cu multe idei”.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Parerea mea ca un simplu draft de ajuta. Scri ce idei ai in draft si le dezvolti dupaia in caz nu iti vin pe moment. Eu asa procedez.

  2. Post Ideas este mai degrabă o alternativă la clasicul „draft”. Aici poţi fi mai organizat, poţi adăuga link-uri, cuvinte cheie, etc.

  3. Mie imi place sa lucrez cu drafturi, dar daca tu zici ca te ajuta chestia asta mai mult…

  4. Plugin inutil, după părerea mea. Keywordurile din plugin pot fi folosite ca taguri/categorii într-un draft.

  5. Cu atat mai inutil cu cat ai QuickPress in Dashboard si poti lasa oricand, in cateva secunde, un draft de toata frumusetea :-)

  6. şi totuşi, mi se pare o chestie foarte tare. prin iarnă, sugeram şi eu într-un alt cadru o chestie asemănătoare, doar că ideile să nu rămână în wp-admin doar pentru useri, ci să fie publicate. în plus, în funcţie de keyword-uri, să apară compatibilităţi, ca pe last.fm, care să permită oamenilor cu idei similare să discute despre ele în voie :)