by

PR Update

Blogul meu a revenit la PR 4. Sincer sa fiu ma asteptam la asta. Din pacate Fotbal Club a scazut la 2, in ciuda faptului ca inca nu este relansat oficial. Blogul acesta este singurul care a crescut, restul proiectelor ramanand la PR 3 sau chiar ajungand la 2,1.

Sper ca voi sa fiti multumiti de acest PR Update. Nu pot decat sa sper ca la urmatorul sa am doar cresteri, insa este de munca :)

Pentru verificarea PR-ului va recomand ipagerank.org.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Da.Intradevar..si pe mine m-a lasat cam la fel…la unele.La altele am trecut direct la PR2…din pacate la 3 domenii MFA cu content de sarbatori nu au primit PR.Probabil din cauza sedo.com … am zis pe blog…

  2. La mine inca e in curs de schimbare pentru ca inca nu observ schimbari cu toate ca aveam predicted 4 pe 3 site-uri de ale mele.

  3. Eu am ramas pe al meu la 4, unu mi-a scazut la 3, dar am primit pe ITC direct 3. Asta e bine. Sper ca data viitoare sa ajung la 5 cu amandoua:)

  4. Eu iti recomand extensia SEO For Firefox (daca folosesti Firefox normal). Faci click dreapta pe orice pagina/site si ai acolo informatii despre siteul respectiv.