by

Premiem cele mai bune articole

Cu ocazia implinirii a unui an de blogging, ma alatur unui concurs organizat in colaborare cu mine de LuxMail Blog. O singura conditie, 10 articole „finaliste”, 5 premii.

Mai jos, detalii despre concurs:

Ce trebuie sa faceti?

Sa scrieti pe blogul dvs un articol la alegere (orice tema este acceptata mai putin cele care nu au nici o legatura – prostiile de care stie toata lumea) si apoi sa adaugati un comentariu cu link-ul catre articol (la acest post sau la cel de pe LuxMail Blog).

Cum sta treaba cu conditiile?

In articolul dvs (nu conteaza unde), sa scrieti: ”Acest articol participa la concursul organizat de LuxMail Blog” (LuxMail Blog continand link direct catre http://blog.luxmail.ro)

Daca doriti, (optional – nu se va considera un atuu pentru a castiga) puteti adauga astfel (inca un link – catre colaborator) “Acest articol participa la concursul LuxMail Blog (LuxMail Blog continand link direct catre http://blog.luxmail.ro) in colaborare cu Dany” (link catre www.danieldamian.ro)

Care-s premiile?

Locul 1 – 50 euro ( paypal )
Locul 2 – 30 euro ( paypal )
Locul 3 – 20 euro ( paypal )
Locul 4 – banner publicitar 125*125 pe LuxMail Blog si Blogu’ lu’ Dany timp de o luna
Locul 5 – hosting pe 3 luni si un domeniul la alegere pe un an (com/net/org)

Ai grija la astea de mai jos:

a) Trebuie sa existe cel putin 10 concurenti pentru a putea acorda premiile .
b) Un singur blog(domeniu) un singur articol, concurentii nu pot participa cu mai multe articole chiar daca scriu si pe alte bloguri .
c) Daca sunt probleme, nelamuriri, greseli va rugam sa ne contactati – support online sau email (blog at luxmail.ro) .
d) Daca credeti ca umblam cu cioara vopsita va rog sa specificati alte modalitati de a alege castigatorii.

Lasă un comentariu

Comment

20 Comments

 1. sa fim sinceri, de ce si acum se vaneaza link building-ul? Teoretic nu este un concurs de sponsorizare a unei(unor) firme/servicii/produse, ci a unei sarbatori necalanderistica. (inaugurarea a 1 an de bloggin) Insa practic, inversul.

  Sincer o sa ma bag, o sa scriu insa nu asteptati link, daca nu sunt luat in considerare articolul va ramane, insa pentru mine. De ce nu voi pune link? Nu sunt zgarcit, vreau sa ajut insa in acel timp vreau s-o demonstrez ca nu o fac pentru premii, ci pentru atmosfera, pentru distractie. Romanul cred ca trebuie sa invete asa ceva, mai presus de premiile unui concurs, sta concurenta. ;)

  Nu ati fost obligatii sa faceti asta, macar faceti-o cum trebuie pana la final. Nu o faceti in fiecare zi, ci odata pe an. In tot restul timpului puteti sa creati o artilerie de link builing.

  Mersi,
  Draqos.

 2. Dragos, acest concurs a fost lansat de LuxMail Blog in colaborare cu mine. Deci ei l-au lansat, iar eu sunt colaborator. Am vrut sa ma alatur, deoarece blogul meu face un an.

  Poti sa scrii ce vrei. Dupa cum s-a spus, link-ul nu iti va fi luat in considerare. Daca nu iti convine, asta este. Cauta alte concursuri, mai pe placul tau ;)

 3. Eventual poti sa scrii din nou articolul si sa plasezi link-ul catre LuxMail Blog + optional catre Blogu’ lu’ Dany. Nu ar fi o problema :)

 4. Linkul trebuie sa fie plasat in articol (la inceput sau unde vrei tu ) respecantd regula „Acest articol participa la concursul organizat de LuxMail Blog” (LuxMail Blog continand link direct catre http://blog.luxmail.ro)”
  Daca vrei sa participi cu acel articol, editeaza-l sau fa o legatura spre el printr-un alt articol in care sa apara „conditia”

 5. Daca e sa luam dupa valoarea in bani, premiul 4 e peste premiul 5. Daca e sa luam din alte puncte din vedere, sunt sanse ca premiul 5 sa fie peste premiul 4. Noi am decis ca cele 5 premii sa fie in functie de valoarea in bani.

 6. Mda .. pararea mea premiul 4 e si peste premiul 1 avand in vedere preturile care se practica la advertising. am catalogat premii in bani si premii in hosting si publicitate

 7. eh, i-am zis parerea mai complexa lui dany pe privat, stiu la ce v-ati gandit deaia nici nu am mai publicat-o, bafta cipi!

 8. se face o luna de cand concursul a ramas in aer, nu ar trebui sa anunte careva ce-o sa se intample?
  :)

 9. Nevermind!:D
  tocmai am remarcat ca merge luxmail si ca am mai si castigat ceva:P:P
  happy day:)