by

Prima aparitie la televizor: Tele’M

Andrei Sava este un blogger ce m-a ajutat destul de mult. Prima data l-am vazut la televizor acum un an jumatate, unde vorbea despre bloguri. L-am cunoscut la IMTO Day. Mi-a luat un interviu pentru blogul sau la Ziarul de Iasi, a scris despre mine in revista „Sapte seri”, iar apoi mi-a facut cunostinta cu Alina. Astfel am aparut la Radio Vox T, pentru ca mai apoi sa ajung la KissFm. A venit timpul sa ajung pentru prima data la televizor, datorita Alinei. Puteti urmari reportajul astazi, la ora 14:00 pe Tele’M (televiziune locala – Iasi) sau aici.

La inregistrare am cunoscut doi tipi super tari: Razvan Alistar si Marius (cameramanul). S-ar putea sa mai apar la televizor din cate am inteles, doar ca dimineata, unde audientele sunt mai mari.

Multumesc Andrei, multumesc Alina :)

Edit: Puteti vedea inregistrarea cu interviul aici, in cursul acestei saptamani.

Lasă un comentariu

Comment

13 Comments

 1. Pot sa vad inregistrarea undeva?
  Eu traiesc in epoca de piatra si nu am televizor in camera. Si pana in sufragerie e mult de mers.

 2. Felicitari Dany pentru blog!
  Sincer fratilor, desi baiatu’ asta , are doar 14 ani am ramas placut surprins de gandirea lui. La filmare s-a comportat mai bine decat un om care a mai avut contact cu o camera de luat vederi la viata lui..natural, foarte concis si sigur pe ceea ce spune..Esti mare domnule Dany!
  Imi permit sa te felicit din nou si iti urez mult succes pe mai departe, cu siguranta vei mai fi prezent in emisiunea mea cu titlul de „Invitat de marca al urbei noastre!”

 3. Felicitari Dany! La cat mai multe aparitii..
  Ps: Chiar esti mic :p (de parca eu as fi mai mare 8-|).

 4. Bravo Dany.Sint bucuros ca exista tineri ca tine.esti mai mare cu doi ani ca fiul meu.as dori ca si el sa aiba anbitia si perseverenta ta.te salut. adam