by

Primele concluzii – blogger18

Au trecut 12 zile de cand am lansat „Primul chestionar adresat bloggerilor sub 18 ani„. Ar fi cazul sa tragem niste concluzii:

1. In primul si in primul rand, chiar nu ma asteptam ca acest chestionar sa ajunga aici. Au raspuns peste 180 de bloggeri. Cred ca pana la sfarsitul lui septembrie numarul va trece de 200, ceea ce ar fi super ok. Daca va spun ca eu speram la cel putin 50-60 bloggeri ce sa raspunda nu o sa va vina sa credeti. Obiectivul a fost atins inca din primele ore de la lansarea chestionarului.

2. Ma bucur ca au sustinut chestionarul aproape 50 de bloggeri, unii printr-un articol si/sau un banner, altii printr-un simplu link.

3. Bineinteles ca au existat si niste obositi, care nu aveau ce face si au raspuns la chestionar „la misto„, adresa lor de e-mail fiind: „piticu@piticu.ro / buddha_voce@yahoo.com / ssads@yahoo.com / etc.” Din pacate pentru ei, rezultatele au fost sterse imediat dupa trimitere.

4. Unii m-au intrebat de ce nu mi-am promovat siteurile mele de exemplu, printr-un banner in sidebarul paginii blogger18.com; De ce? Sa nu fiu nesimtit. Un singur banner am pus in sidebar, acela fiind al sponsorului principal al acestui proiect. Chiar nu am chef sa ma promovez prin astfel de metode :)

Cateva vesti bune pentru bloggerii sub 18 ani:

comunitatea va fi lansata prin octombrie cred; in nici un caz aceasta nu va fi strict adresata celor sub 18 ani, deoarece daca s-ar intampla asta, comunitatea nu ar mai avea nici un farmec;
– vom avea si o retea, mai exact: „Reteaua bloggerilor din Romania sub 18 ani
– vom fi uniti, ne vom ajuta reciproc, cei ce merita vor fi promovati, iar anul viitor sper sa organizam si un blogmeet unde sa participe cat mai multi bloggeri sub 18 ani;

Acestea fiind spuse, de saptamana viitoare ma apuc de treaba. Voi face niste rezultate partiale pe la sfarsitul lui august. Tot atunci voi incepe sa lucrez la forum, pentru ca in septembrie acesta sa fie terminat. Viitorul suna bine :)

Lasă un comentariu

Comment