by

Primul chestionar adresat bloggerilor sub 18 ani

Primul chestionar adresat bloggerilor sub 18 ani

Yeah, de mult am asteptat momentul acesta. Astazi isi are lansarea „Primul chestionar adresat bloggerilor sub 18 ani”. Dupa aproximativ 3 luni, una dintre cele mai bune idei ce mi-au trecut prin cap este pusa in aplicare. Inainte de toate, vreau sa multumesc in special:

* Teo @ coolplay.ro (pentru ajutorul acordat la crearea paginii chestionarului si bineinteles, pentru sustinere)
* Buddha (pentru sustinere, pentru sugestiile si incurajare)
* Andi (pentru ajutor, pentru sugestiile date si pentru sustinere)
* Ines Prodan (pentru sugestiile date si pentru sustinere)
* Alexandru Negru (pentru ajutor, pentru sugestiile date, pentru sponsorizare si bineinteles, pentru sustinere)
* Andrei Voinicu (pentru sugestiile date si pentru sustinere)
* Ciprian Gavriliu (pentru sustinere si incurajare)

Acestia sunt doar o parte din bloggerii carora le-am prezentat chestionarul, pentru a primi sugestii, ajutor si sustinere. Toti cei care vor sustine acest chestionar printr-un articol sau printr-un banner, va avea un link pe pagina chestionarului in categoria: Cine ne sustine:

Pentru a raspunde la chestionar, click aici. Chestionarul cuprinde 32 intrebari, impartite in 6 categorii: Blogul in viata ta/ Blogmeeturi, intalniri cu bloggeri, conferinte/ Promovare, bani din bloguri/ Relatia cu ceilalti bloggeri/ Blogosfera romaneasca/ Sectiunea cititorului.

Bannerele pentru cei ce vor sa ne sustina, le gasiti in pagina: Bannere de pe pagina chestionarului. Chestionarul va rula pana la sfarsitul lunii septembrie, rezultatele fiind afisate la inceputul lunii octombrie. Tot in octombrie sper sa lansez si comunitatea bloggerilor sub 18 ani, impreuna cu un blog.

Voi reveni in continuare cu un articol pentru a afisa toate link-urile celor ce m-au sustinut si inca ma sustin. Rog pe toti cei care au ocazia sa dea vestea la toti bloggerii amici, pentru a raspunde la chestionar.

Lasă un comentariu

Comment

17 Comments

 1. Dany, poate nu văd eu bine, dar nu sunt 6 categorii?
  Şi felicitări pentru chestionar, e foarte bine făcut!
  P.S. Vezi că în titlu n-ai scris chestionar. (primul adresat…)

 2. @Preoteasa: Sunt in total 6 categorii, dar 5 sunt „principale” ca sa spun asa, a 6-a e mai pe din afara ;))

 3. bun chestionarul, am raspuns la intrebari cu placere :P nu ca la alte chestionare

 4. si eu „sustin” :). adica..am pus bannerul. oi fi eu fantoma…da poate se gaseste vreunu care sa raspunda. eu am dat click pe banner si am raspuns :)))

 5. Salutare, am completat şi eu chestionarul de două ori şi când dau trimite îmi dă eroare. Mai încerc, poate merge.

 6. Foarte bun chestionarul. Am răspuns la el de pe telefon, de la mare. Nu am avut răbdare să ajung acasă :P Am să scriu şi eu la mine pe blog despre acest chestionar şi o să pun şi un banner in sidebar că meriţi :).

  Felicitări!

 7. Eu am pomenit despre voi din 25.02, in „Bannere” de afisat pe propriul site. Intereseaza un review mai amplu? V-au venit ceva vizitatori?