by

Primul chestionar din Romania adresat bloggerilor sub 18 ani

Ultima idee care mi-a venit si am decis sa o pun in aplicare. Am primit pareri despre chestionar de la mai multi bloggeri de top, insa urmeaza sa mai fie imbunatatit.

Chestionarul contine aproximativ 30 intrebari impartite in 6 categorii. Toate intrebarile se axeaza pe blogging: blogmeeturi, intalniri, conferinte, bani din bloguri, influenta blogului, promovare, relatii cu ceilalti bloggeri, etc.

In acest moment ma gandesc care va fi sistemul de raspuns. Cel mai probabil voi lua un domeniu nou, adresat doar acestui chestionar. Unii mi-au sugerat sa fie cu variante de raspuns, sau la fiecare intrebare sa raspunda cititorul. E destul de complex, insa nu cred ca s-ar ajunge sa te plictisesti raspunzand la el.

Voi reveni in urmatoarele zile cu detalii.

Lasă un comentariu

Comment

23 Comments

 1. Chestionarele sunt degeaba … Parerea mea… Nu cred ca intra cineva pe site sa stea sa citeasca timp de 20 de minute niste minunatii de chestionare… pur si simplu o parere personala… eu cel putin cand vad pe un blog o asemenea chestie inchid pagina web si gata.Initiativa o fi buna ….NO COMMENT

 2. Sunt si eu interesat de un astfel de chestionar sa’l postez pe siteul meu… http://www.tipic.ro

  Deasemenea cautam scriitori talentati oferindu-le in schimbul ariticolelor postate reclama la blog si la brandul personal…

 3. incep sa ma irite fazele astea,

  „primul x din Y” ; „cel mai bun X din Z” ; „Prima idee X din lumea O” etc. ati inteles chestia :)

  oricum bafta de initiativa, tu ai adus ideea eu as face-o mai complexa cu ideeile care mi le-ai dat, dar te las sa o faci tu cum vrei :)

 4. Te-am descoperit de curand si esti o reala surpriza. Si te-am pus in blogrollul meu, pentru a vedea cat mai multi ca sunt adolescenti care stiu sa foloseasca si atlfel calculatorul decat pentru conversatii depresive sau pentru a cauta site-uri ciudate! Sincere felicitari pentru ceea ce faci!

 5. Simona nu vreau sa te dezamagesc da pe la 13 ani nu prea esti adolescent .. esti inca copil :)

  Adolescent esti pe la 16-17-18 ani … apoi dupaia cresti … :)

 6. Cristi draga,
  eu am inteles ca Dany are 14 ani. Iar de la 14 incepe adolescenta, care, asa cum spui, se termina la 18. Sorry! Oricum, prin ceea ce face, Dany nu mai e chiar copil!

 7. Nici pe la 14 ani nu prea esti adolescent dar ma rog…

  El face ceea ce face pentru ca asta e in ziua de astazi, eu acum aproape 7 ani cand aveam 14 ani nu exista internet chiar asa pe toate gardurile.

 8. Dany, sfatul meu ar fi sa faci un „poll”, indiferent daca e domeniu nou sau nu (daca te gandesti sa apelezi si la alti bloggeri sa promoveze chestionarul, poate ar fi mai receptivi daca ar fi un domeniu nou).

  De asemeni cred ca ar fi si mai interesant daca ai comunica si obiectivele pe care le urmaresti prin acest chestionar.

  Mult succes!

  PS: Poll = variante de raspuns (adica nu „fill in the blanks”) – e mai rapid si mai simplu (atat la implementare cat si la completare) si, in acelasi timp, te asiguri de uniformitatea raspunsurilor.

 9. lasati’o moale…nu e un marcaj..stiu persoane care si la 18 ani sunt copii :P la fel cu stiu oameni de 17 ani care isi gandesc viitorul…nu e vb de varsta e vb de gandire:)

  bv dany again :)

 10. Danny cati bloggeri sunt 18 ani, in afara de tine, crezi ca mai castiga bani din blogging si au si un numar impresionant de vizitatori ? 1? 2 ?

 11. @ simona_ionescu – Incetul cu incetul, mai apar si copii care folosesc computerul si pentru altceva. Bloggingul de exemplu. Sunt copii cu varsta intre 7 si 15 ani care au un blog bun, nu plin de videoclipuri si poze fun. Dintre acestia, Dany este cel mai cunoscut, fiind printre primii care s-au afirmat( daca nu chiar primul).

  @ Dany – felicitari pentru initiativa, mereu ai avut idei grozave.

 12. @OLiX: Eu nu am un nr impresionant de vizitatori, iar despre bani: inca nu m-am imbogatit. Hai intai sa vedem chestionarul si vorbim dupa.

 13. stii si eu am impresia ca pana la 17-18 ani tot un copil esti…nush ce cred altii si nu ma prea intreseaza dar vreau sa spun ca urasc copiii cam pana in 16 ani care o fac pe marii adulti sau adolescenti cand tot mamica le pune mancarea la scoala…oricum eu cred ca de copilarie trebuie sa te bucuri din plin…doar ai timp sa fii si adult,nU?

 14. La 13-14 ani nu esti nici copil nici adolescent ,esti preadolescent.