by

Probleme cu LuxMail

Stati linistiti, LuxMail nu e cazut ca era in desfasurare un concurs. Sunt probleme destul de serioase, insa sa speram ca luni totul va reveni la normal. Mai jos, mai multe amanunte despre respectiva problema:

Buna ziua!

Problema este destul de grava, in zona in care este locat serverul se lucreaza la fibra optica ( toate cablurile sunt taiate ). UPC ne-a luat prin surprindere chiar daca ne-au propus internet wireless ( ciprian fiind plecat din tara nu a ajutat cu nimic )

Problema se va rezolva luni. Am vrut sa ducem serverul in datacenter-ul UPC insa nu avea rost ( dura pana il configuram ca apoi sa il aducem inapoi, alte configurari ).

Nu s-a pierdut nici macar un kb de date. (Avem un HDD de un tb pe care tinem backup-uri zilnice, saptamanale si lunare ).

Pentru mai multe detalii Y!M: luxmailblog

Va multumim pentru intelegere.

Da, imi cer scuze impreuna cu echipa LuxMail pentru toate cele intamplate. Credeti-ne ca nu suntem deloc bucurosi ca luxmail este „la pamant”.

Lasă un comentariu

Comment

  1. Eu am sters vechiul blog si link-ul catre articol nu mai merge, dar inca mai detin articolul. N-as vrea sa fiu descalificat din concurs. Pot sa il postez pe noul blog?

  2. @Anetoiu: Nop. Fac parte din echipa ce scrie pe blog si ma inteleg bine cu Catalin – Ciprian :)

  3. Se pare ca s-au complicat putin lucrurile. Daca maine luxmail nu va fii up, vom anunta castigatorii concursului prin email + va posta dany pe blog.

    Va multumim pentru intelegere.

  4. Salutare sa speram ca se va rezolva curand cu emailul.
    Salutare Ciprian.