by

Psaico [Blog review ]

Blogul lui psaico si-a facut aparitia in blogosfera in Martie 2007, iar de la lansare gasesti numai articole originale.

Tema este simpla, banuiesc ca este si proprie, deoarece nu vad nici un link in footer. Foarte interesanta mi s-a parut pagina cu statisticile blogului. Putem observa ca psaico a adunat in cele 11 luni de blogging, 314 articole si 440 comentarii.

Imi place la blogul lui pasico faptul ca articolele sale au un numar mai redus de cuvinte, insa este scurt si la obiect. Nu il pot include pe psaico in grupul bloggerilor care scriu un roman intr-un articol, insa fara nici un sens, fara sa iti ramana ceva in cap de la respectivul post.

Sa nu uitam de categoriile blogului, categorii scurte la numar, insa cu un numar ridicat de articole. Decat sa ai 10 categorii si nici 5 articole in fiecare, mai bine 2 insa sa fie pline de categorii. Aici as putea recomanda folosirea tagurilor, pentru o posibila indexare mai buna in Google.

Nu stiu de ce, insa cand intru pe o pagina, categories au post, ma duce in jos, iar eu trebuie sa ma duc in sus. Incearca sa rezolvi problema asta, este chiar deranjant.

Sugestiile mele ar fi:

1. Schimbarea culorilor pentru palete de la AdSense. As recomanda pentru titlul de la reclame, culoarea de la titlul articolelor.

2. Am observat ca folosesti FeedBurner, ceea ce este foarte bine. Probabil ti-ai putea mari numarul cititorilor daca ai pune la vedere un link cu text in care sa se mentioneze posibila abonare.

3. Probabil lumea ar dori sa afle mai multe despre tine, iar astfel poti crea o pagina noua in care sa ne spui ceva despre bloggerul psaico 

Cateva motive sa citesti blogul lui psaico?

Continut original, iar aici putem include si clipurile de la youtube, putine la numar. Tema unica, simpla si atractiva, create de acesta. In medie psaico adauga de la 1 pana la 3 articole pe zi.

Sper ca reviewul meu sa-ti prinda de bine. Succes in continuare cu blogul si asteptam berea de la un an de blogging!

Lasă un comentariu

Comment

  1. ma uimeste ce de trafic au unii . pe mine nu mi se par foarte interesante posturile dar designul e fain , headeru e facut cred in photoshop si a iesit destul de bine , iar statisticile sunt foarte amanuntite .

  2. eu nu am trafic abia l-am deschis sper sa creasca … adica asa cred ca nu am .. nu am trafic sau alte scripturi ca sa vad …

  3. M-am uitat si eu la blog din curiozitate. Nu-i rau, mai ales design-ul, numai ca mie personal nu prea imi plac blogurile zacusca, adica aceea, care au subiecte din toate domeniile existente. Dar interesant e ca astia au mare cautare.

  4. @ emil : nu le pun acolo sa fie pentru trafic, pentru a cuprinde toate subiectele si domeniile. le pun pentru ca mi se par interesante, si poate altora li se par la fel.