by

Rapid 0-3 Steaua, la masa verde

Comisia de Disciplina a luat decizia finala, aseara, la ora 01:45 cu privire la derbyul Rapid – Steaua, care a fost oprit in minutul 73′ de arbitrul Alexandru Deaconu. Steaua castiga cu 3-0 la masa verde. Pe langa pierderea derbyului, Comisia a decis sa amenedeze clubul din Giulesti cu 53.500 lei noi, iar urmatoarele doua meciuri pe teren propriu cu Ceahlaul Piatra Neamt si Politehnica Iasi fara spectatori. Iata ce a declarat presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Daniel Cernat: “Se sanctioneaza clubul Rapid cu pierderea prin forfait a meciului cu Steaua, scor 0-3, si o penalitate de 3.500 de lei. Se sanctionează clubul Rapid cu doua etape in care vor organiza jocuri cu portile inchise si o penalitate de 50.000 lei”.

Decizia Comisiei de Disciplina aduce echipa din Ghencea la doar 3 puncte de liderul actual, CFR Cluj. Pentru Steaua, exista doar doua parti negative: Gigi Becali a fost amendat cu 12.000 lei si suspendat doua luni, iar Lovin a fost amendat cu suma de 6.500 lei + o suspendare de 4 etape.

Va reamintim ca Alexandru Deaconu a fost lovit cu o bricheta in cap, iar peste cateva minute a decis sa reinceapa jocul. In minutul 73′ o noua bricheta a fost aruncata langa arbitru, iar acesta a decis sa puna capat acestui meci. Mircea Sandu a declarat in urmatoarele zile: “Alexandru Deaconu a aplicat regulamentul. Cine nu va aplica aceeasi metoda, va fi exclus din arbitraj”. Arbitrul Deaconu a devenit cel mai comentat om din ultima saptamana, iar acesta a fost decorat chiar de presedintele Traian Basescu.

Autor: Dany – Sursa: Fotbal Club

Lasă un comentariu

Comment

  1. Mie imi pare rau pt Rapid. Nu meritau jucatorii o asemenea magarie. Pacat ca au niste fani atat de tampiti; dar oricum, asa e pe stadioane. Microbistul inrait daca nu e taran nu e microbist.

  2. Chiar daca sunt un strain in romania mie rusina de Gigi Becali !! dar de joc tot zic ca normal sa fie 3-0 aici sunt regule puse de inaiente, Rapid a avut ghinion de a implementa regulamentul. Steau a avut Norocul . Poate dupa toate astea, chiar Becali il are pe Dumnezeu cu el :)

  3. Mi nu-mi pare rau deloc de Rapid. Pe stadionul lor mereu se intampla ceva, mereu arunca in teren cu obiecte, era si timpul sa o pateasca si ei!

  • Vezi alte articole pe tema