by

RDS o comite din nou

Mai tineti minte ce am patit in urma cu cateva luni din cauza la RDS? Din ciclul „RDS, mare mare panarama” urmeaza un alt episod. Toate bune si frumoase, vineri ma pregateam sa scriu un articol pe blog, cand vad deodata ca eu nu sunt pe mess. Verific, incerc sa ies si sa intru iar insa in zadar. Cand sa ma conectez din nou la RDS, imi spune „A network cable is unplugged”. Era seara, nu aveam chef sa dau telefoane, speram sa isi revina. Sambata dimineata, nimic. Ii sun pe aia de la RDS, care imi spun ca o sa rezolve problema.

Astept cateva ore, sun din nou. Punandu-mi rabdarea la incercare, sun mai pe seara, la care un tip imi spune: „Aveti rabdare, o sa vina azi”. A venit un rahat, insa nu mai conteaza. Ieri, cum ma trezesc ii sun din nou, iar un alt tip imi spune sa astept deoarece se cunoaste situatie. Bineinteles, astept din nou cateva ore. Pe la 20:00 ii sun iara. In sfarsit un tip amabil imi explica care e situatia, insa in final concluzia era sa astept ca poate o sa vina in seara asta tipii. Dimineata ii sun din nou, le-am spus ca nu am de 3 zile net spunandu-mi ca s-a verificat echipamentul si urmeaza sa soseasca colegii pentru a rezolva problema.

Misto! Zilele astea in care nu am avut net banuiesc ca trebuie platite? O reclamatie la protectia consumatorului ar rezolva ceva? Timp pierdut si multi nervi. Problema este ca nu a avut net tot blocul, nu numai eu. Puteau sa vina, nu sa ne puna sa asteptam 3 zile, sunandu-i incontinuu.

Nu de alta, dar am mai pierdut cateva zile in care puteam rezolva treaba cu respectivul chestionar. In fine :) Acum pot sa ma uit la Dragon Ball linistit :))

Lasă un comentariu

Comment

  1. Mai ştiu unele persoane care au păţit la fel ca tine.
    Beta – Eu am ClickNet şi din Ianuarie 2008 până azi nu s-a deconectat niciodată şi nu am avut probleme.

  2. @Preoteasa: Ha si eu am ClickNet (abonament de 2 MB) si imi pica aproape saptamanal :(…

  3. In Arad sunt mai profesionisti acum, desi, cu suportul(si aici ma refer cand sa vina la tine acasa sa vada care e problema) inca stau inca foarte prost(ajung la tine in vreo… 2,3 zile :-?).

  4. eu am clicknet de 3 ani si jumate si nu mi-a facut fite niciodata
    am inceput cu 512 kb si acum am 6 mega, fara sa platesc nimic in plus, pur si simplu au dublat incontinuu de-a lungul anilor

  5. Net-ul de la RDS – cel mai mare rahat = S-au intins mai mult decat le e plapuma, si-au tras sediu de fite, masini de firme si prestatii de cacao. Am facut cerere de reziliere a contractului pe 30.06.2008 si aflu cu stupoare ca trebuie sa mai platasc inca doua luni – iulie si august – ca cica atat dureaza pana se reziliaza contractul. Tre` sa fii la zi cu debitele, pe care te forteaza sa la achiti, ei miscandu-se ca ochiul mortului chiar in conditiile in care ai alt provider de net! Cine dracu mai intelege tara asta de rahat!